0

Meniu

Ebike Dsiplay VLCD6 6Pin LCD Ekranas Reikmenys TONGSHENG TSDZ2 Elektrinis Dviratis Vidurio Vidurio Variklis

Parduotuvė: Dviračių sportas
Ebike Dsiplay VLCD6 6Pin LCD Ekranas Reikmenys TONGSHENG TSDZ2 Elektrinis Dviratis Vidurio Vidurio Variklis

Ebike Dsiplay VLCD6 6Pin LCD Ekranas Reikmenys TONGSHENG TSDZ2 Elektrinis Dviratis Vidurio Vidurio Variklis

( 0 Atsiliepimai )
€37.54 - €48.76
Kategorijos: Dviračių sportas
Prekės kodas: a1522

Produkto informacija

Description1. Greičio rodmenys

2. Maitinimo indikatorius

3. Baterija elektros ekranas

4. Sukaupta rida

5. 4-lygis stiprintuvų

Foninis apšvietimas

Diagnostikos kodas

Atsparumas vandeniui: IPX6

Medžiaga: ABS

spalva: juoda+sidabrinė

Pakuotės Turinys:

1 x Ekrano

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2023 PAUWELS BINGOAL GRUPĖ Vyrų Dviračių Rankos Šildytuvus Kvėpuojantis Lauko Sporto MTB Dviratį Dviračiu Armwarmers Viena Pora

€10.69 - €12.58
( medžiaga: 80% poliesterio ir 20% lycra quick-dry funkcija ir patogus, kvėpuojantis, atspindinčios padeda palaikyti malonią temperatūrą ir drėgmę, ir išleidimo prakaito. labai kvėpuojantis ir aukščiausios wicking.net esate suprakaitavęs, rankovės niekada laikytis savo odos pristatymas: 1. laivybos laikas: 15-45 darbo dienas nemokamas siuntimas paštu po 7 - 15 darbo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

ULLICYC anglies pluošto Garmin Dviračių nuoma Kompiuterio pagalba Laikiklis /Tarpiklis /Dangtelis FRASER IC SL Rankenos

€154.40 - €308.81
( pacer:2*10mm/1*5 mm/1*2mm apačioje tarpiklis:1 vnt. tarpinė medžiaga:plastikas viršelis:1 vnt. dangtelio medžiaga:aliuminio lydinys garmin mount:1 vnt. garmin mount medžiaga:plastikas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Daugiafunkcinis Dviratį Dviračiu Speedmeter Belaidis Dviračio Greičio Matuoklis su Šviesos ir Ragų USB Apšvietimas Dviračių Priedų 2023

€23.14 - €37.94
( šis produktas yra universalus ir patogus trys viename įrenginys, kuris sujungia dviračio priekinis žibintas, dviračio codewatch, ir dviračio ragų kompaktišku ir lengvai įdiegti produktą.šviesos suteikia ryškus apšvietimas už didesnį matomumą ir saugumą, o codewatch funkcija leidžia įrašyti savo jojimo informacijos.ragų prideda extralayer įspėjimo ir gali būti naudojamas įspėti kitų ekstremalių )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Dviračių Priedai, Automobilių Oro Siurblys Konversijos Įrašą Sriegio Antgalis Adapteris Spenelių Automobilių Padangų Vožtuvas, Siurblys Purkštukas, Du-in-one Automobilių Reikmenys

€19.57 - €40.79
( dviračių priedai, automobilių oro siurblys konversijos įrašą sriegio antgalis adapteris spenelių automobilių padangų vožtuvas, siurblys purkštukas, du-in-one automobilių reikmenys aprašymas: ypatybė: lengva įdiegti ir pašalinti tinka 7.88 mm skersmens žarna tinka garažo ir pramoninių oro linijų sistemos ne-tuščia svoris: 27g stilius: 2-in-1 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Juoda Motoroleris Valdytojas Ninebot F40 F30 F20 F25 Prietaisų "Bluetooth" Mainboard Atsarginės Dalys

€55.08 - €61.89
( juoda motoroleris valdytojas ninebot f40 f30 f20 f25 prietaisų bluetooth mainboard atsarginės dalys tvirtas ir lengvas įpurškimo formuoti statybos. paprastas dizainas ir lengva naudoti. tiesioginis pakaitalas, kad yra krekingo arba skaldytos.identiška įranga, puikiai tinka ir funkcija. ji yra lengva įdiegti, lengvas ir patvarus.tai yra geras atsarginių aksesuaras senas ar dėvėti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Universalus Kelionių Lietaus, Lauko Vandeniui Dviračių Sėdynės Vyrų, Moterų Apsaugos Dviračių Priedų Ir Lengvai Įdiegti Lietaus

€10.83 - €16.66
( aprašymas: 【lengva įdiegti】suprojektuoti su elastiniai diržai ir sagtys, vandeniui lietaus gali būti lengvai ištraukė ant sėdynės, teikti tiksliai tinka.įdiegiama per kelias sekundes. 【vandeniui medžiaga】naudoti, patvarus rainproof audiniu.pagaminti iš vandeniui oksfordo audinio, jis yra atsparus vandeniui ir kvėpuojantis.uv apsauga sumažina blukimas ryškių spalvų ir dilimui )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

, Liesos 'N Glide su Šviesą Ratų Paspirtukas, Mėlyna, Liesos Jautis

€269.77 - €329.00
( liesos `n glide® su šviesą ratai yra didelio našumo 3 ratų paspirtukas, skirtos stabilumą ir greitį.aukštos kokybės uretano ratai yra šviesa aktyvuojamas su greičio ir pasiūlyti greitai, sklandžiai važiuoti, o išlaikyti saugumą ir stabilumą tradicinių triračių, motoroleriai.premium sunkiųjų denio ir reguliuojamas rankenos leidžia metų įdomus.specialiai sukurta liesos--vadovauti technologijos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Var Švaresnis Dviratį Nuriebintojas Purškimo Nešiojamų 100ml Dviratį, Nuriebintojas, Dviračių Grandinės Valymo Agentas, sulankstomi Dviračiai, Dviračių

€0.76 - €1.52
( grandinėms, pavaroms, ir kitos metalinės dalys gali būti valomos su var švaresnis sunku pašalinti dėmes lengvai.be to, jis prailgina gyvenimą savo var užkertant kelią rūdžių ir dėvėti.kiti metaliniai daiktai, esantys aplink jūsų namuose ar garaže gali būti tvarkomos ir valomos naudojant varomųjų ratų valikliu. specifikacija: talpa: apie 100 ml kokios patarimai: 1. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Madd Pavarų Wide Glide Didelis Ratų Paspirtukas - Didelis 8" Oru Užpildytos Padangos Aukščio Juosta, Vaikams, Paaugliams, Suaugusiems

€298.31 - €532.70
( su madd pavarų kruzer wide glide motoroleris siūlo sklandžiausiai važinėti aplink ir vaikams, paaugliams ar net suaugusiems!puikus miesto reljefas, paplūdimio kreiserinis arba važinėja į darbą.su stambūs oro pripildyti pneumatinės padangos, kad jus be vargo sklandymo kaip jūs persekioti vaikai žemyn vietiniame parke ar jūsų kasdien važinėti į biurą.visi madd pavarų motoroleriai yra sukurti ir ilgaamžiškumą )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Smart Dviračių Uodega Galinis Žibintas Auto Start Stop Stabdžiai IPX6 Vandeniui USB Mokestis Dviračių Uodega užpakalinis žibintas, Dviračio LED Žibintai

€10.96 - €15.66
( ypatybė: -auto indukcijos stabdymo įtaisas -automatiškai įjungti/išjungti priklausomai nuo šviesos intensyvumo ir judesio -automatiškai persijungti į miego režimą, kad būtų taupoma energija. -usb įkrovimo -kompaktiškas ir lengvas dizainas. -ipx6 vandeniui 2 modelis neprivaloma 1. standartinis modelis 2. atnaujinti modelis a. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nešiojamų Dviračių Dinamo Patvarus Dviračio Grandinę, Generatorius už Kalnų Dviratis

€36.53 - €60.89
( aprašymas: aprašymas: dinamo : grandinės diskai įrankius, siekiant generuoti elektros energiją ir saugojimą į bateriją.multi tikslas: ji yra lengva, prijungti usb kabelį, ir ši grandinė gali taip pat būti lengvi, siekiant užtikrinti, jojimo saugos tamsoje.nešiojamų naudojimas: į dinamo parduotuvėse energijos juda be nusidėvėjimui grandinės ir be energijos nutekėjimo.aukštos kokybės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

VICTGOAL Vaikams, Sporto Šalmas Vaikai Dviračių Šalmai, Elektrinis Motoroleris, Balansas Dviračiu, Riedučiais, Dviračiu Saugos Šalmas Triratis

€24.69 - €41.85
( victgoal vaikams, sporto saugos šalmas tarptautinis standartas, kokybės kontrolės, sertifikavimo -patikimą sertifikavimo & griežta kontrolė -(intertek sertifikavimo garsėja savo pripažino, profesionalumą, kokybę ir vientisumą, taip pat įvairius tarptautinius abipusio pripažinimo bandymus.) ultra-lightwight tik 210g -patogus ir slėgio nemokamai ergonomiškas )