0

Meniu

Dalys Yeedi Vac Max, Vac Stotis Robotas Dulkių Siurblys Priedai Pagrindinėje Pusėje Šepetys Hepa Filtrai Mop Medžiaga

Parduotuvė: Namų Apyvokos Dalys
Dalys Yeedi Vac Max, Vac Stotis Robotas Dulkių Siurblys Priedai Pagrindinėje Pusėje Šepetys Hepa Filtrai Mop Medžiaga

Dalys Yeedi Vac Max, Vac Stotis Robotas Dulkių Siurblys Priedai Pagrindinėje Pusėje Šepetys Hepa Filtrai Mop Medžiaga

( 0 Atsiliepimai )
€14.37 - €26.12
Kategorijos: Namų Apyvokos Dalys
Prekės kodas: a260576

Produkto informacija

Dalys Yeedi Vac Max, Vac Stotis Robotas Dulkių Siurblys Priedai Pagrindinėje Pusėje Šepetys Hepa Filtrai Mop Medžiaga

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės, Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, patvaresni, Šoninis šepetys leidžia jūsų dulkių siurblys pasiekti giliau į kilimo ir daugiau kruopščiai išvalyti

Filtras filtrai smulkių dulkių sumažinti dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų nuo skverbiasi į orą, kuriuo kvėpuojate.

Unikaliai suprojektuoti šepetėliai su gumos padai prisitaikyti prie įvairių grindų paviršių, kad pašalinti viską, kas nuo smulkių dulkių, kad didelių indėlių.

Kaip normaliai, jis gali būti lengvai nuimti ir

Geriausia pakeisti atsarginių dalių kas 2-3 mėnesius laikyti mašina, veikia savo geriausius rezultatus

Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x voleliu, teptuku

8 x šoninis šepetys

4 x hepa filtras

2 x mop medžiaga

1 x švarus šepetys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie sekimo numerį atnaujinimas: Jei jūsų sekimo numerį, jokių logistikos informaciją, kaip tūkstančiai sklypų siunčiami į užsienio šalis, logistikos kompanijų, nebuvo atnaujinti logistikos informacijos, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, Prašome ne tiesiogiai atidaryti ginčų.Mes pirmą kartą jums išspręsti!Laikas siunta:

Visi produkto galime laivybos per 5~8 savaitės diena), dažniausiai mes pagal klientų užsakymus laiku pakavimo ir vežimo, mes turi atidžiai patikrinti kokybės prekių, prieš Laivą, Todėl skirkite šiek tiek laiko tvarkoma.Pristatymo terminas: Dėl nenugalimos jėgos (force majeure veiksniai: uraganai, rainstorms įtakos skrydžiams.Pirmaujanti logistikos vėlavimo.Esame sąžiningi pardavėjai, neleis jums patirti jokių nuostolių.Prašome suteikti logistikos įmonė, šiek tiek perdirbimo metu, mes laukti paketą, kad pasiektų jūsų pusės.Jei jūsų logistikos informacija atvyksta artimiausiame pašto skyriuje: Jeigu vietos pašte, ar nebuvo su jumis susisiekti, kreipkitės į vietinį pašto kuo greičiau gauti savo paketą.Kitaip, viršvalandžiai gavimo sklypai, vietos pašte bus grąžinti savo sklypo, pasekmes savęs atsakomybę.Apsaugos laikas bėga: Kai mes baigė laikas siunta, jei produktas, apsaugos laikotarpis baigiasi, prašome pratęsti produkto apsaugos laikotarpis sau ar susisiekti su mumis, Prašome don ' t open ginčo tiesiogiai.Importo muitai: Mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba Siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė

Kai gaunate prekes, jei yra kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis ir nėra tiesiogiai atidaryti ginčų.Mes pažadą mes jums patenkintas sprendimą po to, kai mes jį patvirtinote.Mes taip pat suteiks jums teigiamai.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas (DSR) 5 Žvaigždės .Kai jums rodyti jūsų gražus vaizdas apie mūsų grįžtamojo ryšio zonos, prašome išsiųsti pranešimą pasakykite mums, kitą, kad susisiekti su manimi, bus papildomas netikėtumų.

Q: Kaip gali sekti mano sklypo?A: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) Q: Kaip mažmeninės ar didmeninės pasiūlyti didmenines kainas, jei aš daug daiktų?A: jei jums reikia nusipirkti daug dalykų, tuo pačiu laiku, prašome kreiptis į mane pirmą kartą.aš jums pasiūlyti konkurencingas didmenines kainas .Q: Kaip aš galiu mokėti savo užsakymą?A: Aviatickets.lt palaiko visa, MasterCard, Maestre Debeto Kortelės, Western Union", ir pavedimu per banką.

Jei prekė pažeista,mes turi susisiekti per 24 valandas nuo prašymo gavimo dienos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę (neteisinga, sugadintas, sugedęs, ar prekės nėra aprašyta), prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Dėl bet kokių asmeninių priežasčių (pasirinkite nepatinka ar man nereikia šio produkto nebėra),Grąžinimas prekių įkroviklis bus pirkėjo atsakomybė.Mes negalime priimti jokių daiktų, kurių kvapai(kvepalai.dūmų,ect.) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Už Roborock S8 S8 Pro Ultra S8+ Atsarginės Dalys Duoroller Pagrindinėje Pusėje Šepečiai Mop Šluostės HEPA Filtrai Dulkių Maišeliai Priedai

€19.44 - €24.30
( 100% brand new ir aukštos kokybės pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, patvaresni šoninis šepetys leidžia jūsų dulkių siurblys pasiekti giliau į kilimo ir daugiau kruopščiai išvalyti filtras filtrai smulkių dulkių sumažinti dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų nuo skverbiasi į orą, kuriuo kvėpuojate. unikaliai suprojektuoti šepetėliai su gumos padai prisitaikyti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nerūdijančio Plieno Maišiklis Ašmenys atsarginių dalių Priedai Tinka Vorwerk Thermomix TM31 Kombaino Dalių

€17.45 - €20.53
( 1. pagamintas iš maisto kokybės nerūdijančio plieno medžiaga, ji yra ekologiška ir higieniška. 2. patogus valymas, nėra lengva subraižyti, rūdžių arba nukristi, patvarus, ilgą laiką naudoti. 3. sugadintas ar pažeistas peilis gali būti lengvai pakeista, tiesiogiai pakeisti senosios dalys. 4. mažas atsparumas temperatūrai, sunku stiprumo ir stiprus stresas, greitas darbo efektyvumą ir jokio triukšmo. 5. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pakeitimo Filtras,su HEPA Filtras Miega Lauko Sporto namų ruošos darbus, dėl Nobico J003 J006 J008 J009 Oro Valytuvas

€3.84 - €6.97
( veiksmingai filtras dulkių ir dalelių palikti jus švaraus oro pakeisti filtrai j800c oro valytuvas lengva įdiegti 100% brand new ir aukštos kokybės prekės pavadinimas: filtro pakeitimas naudojimas: j800c oro valytuvas spalva:juoda+balta medžiaga:plastikinės pakuotės turinys: 1x oro valymo filtras tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.pastaba: šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pagrindinėje Pusėje Šepetys Hepa Filtras Mop Dulkių Maišas, Atsarginės Dalys, Suderinama Su Xiaomi Roidmi Ieva Plius Pakeitimas Kit

€23.95 - €29.94
( visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir aukštos atitinkančią įrangą. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas ir jo geriausias. kaip kasdienė priežiūra, reikmenys, lengva išardyti ir pakeisti. filtras saugo robotas valyti, o mažinant skverbtis dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų į orą, kuriuo kvėpuojate. norint pasiekti geriausią )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

10vnt Valymo Audinio Skiautė Už Xiaomi Mijia STYJ02YM Robotų Dulkių siurblys Dalys, Priedai

€13.48 - €17.07
( sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.geriausi linkėjimai! pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų,patvaresni šoninis šepetys giliai į kampus ir kraštus, kad pašalinti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2 X Filtrus, Grundig VCH9629 VCH9630 VCH9631 VCH9632 - Ne 9178008590 Robotas Dulkių Dalis Namų ūkių Sweeper Pakeitimo

€7.09 - €13.12
( jis gali sugauti smulkiosios kietosios dalelės, kurių skersmuo yra nuo 0,3 mikronų ar daugiau, efektyviai filtruoti gyvūnų plaukų, dulkių, pleiskanų ir kitų teršalų, švieži išmetamosios dujos, nr. antrinės taršos apsaugo nuo dulkių ir sumažina dulkių žalą mašinos dalių kaip normaliai, jis gali būti lengvai nuimti ir lengva įdiegti.mes rekomenduojame pakeisti jūsų filtro rinkinys, skirtas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1X Dulkių siurblys Šepetys +1X Adapteris Šuo kambariniais Gyvūnėliais Brush Tool Nauja, Skirta Dyson V10 V11 V7 V8 V6 Dulkių Valyti Su Konverteris

€12.66 - €15.44
( 100% brand new ir aukštos kokybės, patvarus naudoti patogi, įdiegti ir naudoti labai suderinta su originalios įrangos naudojamas švarus gyvūnėlių plaukus, daugiausia tinka ilgi plaukai, augintiniai, ne rekomenduojama trumpų plaukų augintiniai tinka dyson dc36 dc35 dc37 dc45 d47 d49 dc52 dc58 dc59 dc62 dc63 v6 v7 v8 v11 medžiaga: plastikas spalvos, kaip parodyta )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1Pcs Už "Electrolux" 10210026 120300 Skalbimo Mašina, Elektroninės Durų užrakto vėlavimas Jungiklis

€9.92 - €11.02
( už electrolux 10210026 120300 skalbimo mašina, elektroninės durų užrakto vėlavimas jungiklis ypatybė: l visiškai naujas ir aukštos kokybės l pakaitinio skalbimo mašina durų užraktas originalus sugadinta/senas/skaldytų l šis užraktas yra ne lengva sulaužyti, kuris gali išlaikyti savo geriausius rezultatus ilgai l m icro-nedelsiant durų jungiklis, greitai reaguoti l )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Už G6000/G7000 už G11 Robotas Dulkių siurblių Atsarginės Dalys, Reikmenys, Pagrindinis Šepetys Šoninis Šepetys Hepa Filtras

€10.74 - €16.52
( 1. visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, pagamintas, tvirtas, ir labai suderinta su įranga. 2. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas .priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra.taip pat sumažina infiltracija dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų į orą jūsų . 3. norint pasiekti geriausią valymo ir filtravimo efektą, valymo reikmenys, turėtų būti pakeistas 2-3 mėnesius )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pagrindinis Šepetys Krašto Teptuku Filtruoti Audiniai Pakeisti Tefal "internet Explorer" Serie 20 RG6825 RG6871 RG6875 Robotų Dulkių siurblys

€8.85 - €11.96
( pagrindinis šepetys krašto teptuku filtruoti audiniai pakeisti tefal internet explorer serie 20 rg6825 rg6871 rg6875 robotų dulkių siurblys 1. visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir labai suderinta su įranga. 2. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas ne piko efektyvumą.priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra.taip pat sumažina )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Hepa Filtras Xiaomi Mijia Robotas Dulkių Mop 2S 3C Mi Robotas Dulkių Mop P Dalių XMSTJQR2S STYJ02YM Dulkių siurblių Dalys

€17.03 - €26.60
( 100% brand new ir aukštos kokybės pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, patvaresni šoninis šepetys leidžia jūsų dulkių siurblys pasiekti giliau į kilimo ir daugiau kruopščiai išvalyti filtras filtrai smulkių dulkių sumažinti dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų nuo skverbiasi į orą, kuriuo kvėpuojate. unikaliai suprojektuoti šepetėliai su gumos padai prisitaikyti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

10VNT Daugkartinio naudojimo Dulkių Maišeliai I & S & J Serijos, Dulkių Pakeitimo Krepšiai

€16.50 - €22.29
( 1. visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir labai suderinta su įranga. 2. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas .priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra.taip pat sumažina infiltracija dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų į orą, kuriuo kvėpuojate. 3. norint pasiekti geriausią valymo ir filtravimo efektą, valymo reikmenys, turėtų būti keičiami )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Už Xiaomi Mi Robotas Dulkių-Mop Pro STYTJ02YM STYJ02YM Viomi V2 V3 SE Conga 3490 3690 Pagrindinėje Pusėje Šepetėlių Priedai

€11.46 - €22.47
( 100% brand new ir aukštos kokybės pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, patvaresni šoninis šepetys leidžia jūsų dulkių siurblys pasiekti giliau į kilimo ir daugiau kruopščiai išvalyti filtras filtrai smulkių dulkių sumažinti dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų nuo skverbiasi į orą, kuriuo kvėpuojate. unikaliai suprojektuoti šepetėliai su gumos padai prisitaikyti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pagrindinis Šepetys Dulkių siurblio Šepetį Pakeitimo Voleliu, Teptuku Dulkių siurblių Priedai Plastiko Medžiagos, NARWAL j3 skyrius

€5.20 - €10.61
( savybės: ootdty už narwal j3 skyrius dulkių siurblys. jei brush yra susidėvėjęs, ji daro įtaką purvo ir dulkių pasiimti.su nauja voleliu, teptuku, jūsų dulkių siurblys veiks geriau, ir ji taip pat bus lengviau stumti. lengva efektyviai šalina purvą, dulkes ir šiukšles iš kampų ir šonų, ypač savo plaukų ir augintinio plaukų. pagamintas iš aukštos kokybės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

O-630Universal skalbimo mašina, O diržas automatine skalbimo mašinos diržas Pusiau automatinė skalbimo mašinos diržas V-transporteris

€7.88
( modname=ckeditor 1.modelio skalbimo mašinos diržas paprastai žymima ant šono diržą.diržo neatpažįsta markės ir modelio dydis gali būti naudojami. 2.e reiškia, antistatikas. 3.modelio aprašymas: ○ rodo ○ tipo diržų, skaičius ir už tai vidinio apskritimo ilgio diržas milimetrais.odinis diržas ne masto apie 10mm, vidinis plotis apie 5-6mm. 4.tokio pat dydžio gali )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pagrindinėje Pusėje Šepetys Hepa Filtras Pv Pad Pakeitimo Atsarginės Dalys, Priedai Venga VG RVC 3000 Robotas Dulkių siurblys

€16.07 - €19.60
( visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir gerai suderinamas su įranga. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas ne piko efektyvumą.priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra.taip pat sumažina infiltracija dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų į orą, kuriuo kvėpuojate. norint pasiekti geriausią valymo ir filtravimo efektą, valymo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

KB20C02A KB20C04A KB20C06A KB40C04A KB40C06A KF0602D KF0604D naujas

€11.47 - €14.34
( kb20c02a kb20c04a kb20c06a kb40c04a kb40c06a kf0602d kf0604d naujas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Už Roborock S8 Pro Ultra S8 S8+ Priedai Pagrindinėje Pusėje Filtras Šepetys Mop Medžiaga Robotas Dulkių Siurblys, Atsarginės Dalys, Priedai

€18.10 - €25.13
( visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir gerai suderinta sena įranga. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas atlikti savo geriausią. priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra. filtras gali išlaikyti valymo veiklos šlavėjas, tuo pačiu sumažinant prasiskverbti dulkėms, žiedadulkės ir kiti alergenai į orą, kuriuo kvėpuojate norint )