0

Meniu

5X Pakeitimo Hepa Filtrai Xiaomi G1 Valymo Robotas Dulkių siurblys Dalys

Parduotuvė: Namų Apyvokos Dalys
5X Pakeitimo Hepa Filtrai Xiaomi G1 Valymo Robotas Dulkių siurblys Dalys

5X Pakeitimo Hepa Filtrai Xiaomi G1 Valymo Robotas Dulkių siurblys Dalys

( 0 Atsiliepimai )
€3.76 - €7.53
Kategorijos: Namų Apyvokos Dalys
Prekės kodas: a274062

Produkto informacija

Paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir nemokamai po pardavimo garantija.

100% brand new ir aukštos kokybės

Unikalaus dizaino, lengvai valomas dulkių dėžutė.Patvarus naudoti.

Galite filtruoti mikronų lygio, dulkių, siekiant užkirsti kelią dviejų taršos, gali būti nuimami ir valomi, pakeitimo išlaidos yra mažos.

Paprasta išimti ir pakeisti, kaip dalis kasdienė priežiūra.

Norėdami gauti geriausius rezultatus, filtrai turėtų būti keičiami kas 6 mėnesius.

Pavadinimas: Filtras sweeper

Taikomas modelis: G1

Gaminio Dydis:

Filtras: 130 x 40 x 9 mm,

Baltos medvilnės: 128 x 40 x 3mm,

Pareigos: filtras dulkių bauda

medžiaga: plastikas

Spalva: balta

Pakuotės Turinys:

5 x filtras

5 x balta medvilnė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Aviatickets.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Aviatickets.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Už Yeedi Vac 2 Pro Pagrindinėje Pusėje Šepetys Hepa Filtras Mop Rpg Medžiaga Robotas Dulkių Siurblys Atsarginės Dalys Ritininiai Šepečiai Mop Medžiaga

€17.98 - €23.35
( suderinama modelis: už yeedi vac 2 pro robotas dulkių siurblys spalva:kaip parodyta paveikslėlyje medžiaga:plastikas pakuotės turinys: 1 set x robotas dulkių siurblys atsarginės dalys tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti. pastaba: šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Hepa Filtrai Bissell Crosswave Belaidžius Max Serijos 2554A 2590 2593 2596 Dulkių siurblių Dalys

€14.07 - €25.58
( 1. visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir labai suderinta su įranga. 2. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas ne piko efektyvumą.priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra.taip pat sumažina infiltracija dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų į orą, kuriuo kvėpuojate. 3. norint pasiekti geriausią valymo ir filtravimo efektą, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

5X HEPA Filtras JIMMY JV85 JV85 Pro H9 Pro A6/A7/A8 Dulkių siurblių Priedai Filtrų Elementai

€15.18 - €18.97
( paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą. 100% originalus ir nemokamai po pardavimo garantija. pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus naudoti pakeisti filtrą reguliariai, taip pat pagerinti valymo efektyvumą ir siurbimo jūsų dulkių siurblys. paprasta išimti ir pakeisti, kaip dalis einamosios techninės priežiūros, labai rungtynių su įranga gražus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Atsarginė Dalis Hepa Filtras Mop Skudurėlį Dulkėms Rinkti Šiukšlių Maišą Roborock S7 T7S T7S Plius G10

€17.70 - €22.13
( 1. visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir labai suderinta su originalios įrangos. 2. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas ne piko efektyvumą.priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra.taip pat sumažina dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų iš seeping į orą, kuriuo kvėpuojate. 3. norint pasiekti geriausią valymo ir filtravimo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Universalus Dulkių siurblys, Žarna Pabaigos Dalis Alkūnė Sulenkta Rankena, Vamzdis Lazdelė Nustatyti 32mm Namų apyvokos Reikmenys Aukštos Kokybės

€4.25 - €6.44
( pagaminti iš didelio stiprio ir aplinkos apsaugos medžiagos, patvarus, aukštos kokybės lengva įdiegti.naudojamas ryšys, tinka lanksti žarna su viduje skersmuo 32mm ir išorinis skersmuo 39mm.tipas: dulkių siurblių dalys vakuuminis dalis tipas: vamzdis modelio numeris: alkūnė sulenkta rankena, vamzdis lazdelė dydis: sąsaja vidinis skersmuo-3.2 cm išorinis skersmuo 3.9 cm medžiaga:plastikas spalva:juoda )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nerūdijančio Plieno Kepsnys Padengti Tirštėti Vakarų Restoranas Vakarų Maisto Apimti Ranka Rankena Kepsnys Padengti Pusrutulio Dangtis

€10.29 - €13.19
( lengvas ir patvarus nerūdijančio plieno struktūra.šis kupolas yra geriausias ar atsitiktinis šeimos mėgėjams.net maisto gaminimas, jis yra tobulas, skirti šilumos, ruošti mėsos tolygiai, ir tada ištirptų sūris arba daržovės.kurti krosnį-kaip aplinka sumažinti kepimo laiką.be to, ji taip pat padeda sumažinti purslų ir padeda maistui išlaikyti savo skonį.skersmuo, apimantis kelis mėsainius ir maisto )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

3Pcs Minkštas Pliušinis Juosteles V6 V7 V8 V10 V11 Dulkių siurblys Minkštas Volelis Galvos Pakeitimas Priedai, Dalys

€1.71 - €2.94
( savybės: aukštos kokybės.pagamintas aukščiausios kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas naudoti. 3pcs pliušinis juosteles v7 v8 v10 v11 dulkių siurblys minkštas volelis head.by keičiasi 3pcs minkštas pliušinis juostelėmis, gali išspręsti problemą unsmooth siurbimo galvutė ir didelis atsparumas.kaip dalis standartinės techninės priežiūros, jis gali lengvai pasiekti ir pakeisti.rekomenduojama )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

7Pcs Priedų Rinkinys, Skirtas " Xiaomi Mijia 2C STYTJ03ZHM Robotas Dulkių siurblys Pagrindinėje Pusėje Šepetėlis Filtro keitimas Priedai

€11.04 - €15.77
( pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, patvaresni. švarūs šepečiai išlaikyti savo namų robotas geriausius rezultatus. filtras gali išlaikyti valymo veiklos šlavėjas, tuo pačiu sumažinant prasiskverbti dulkėms, žiedadulkės ir kiti alergenai į orą, kuriuo kvėpuojate šoninis šepetys gali eiti giliai į kampus ir kraštus, kad pašalinti daugiau purvo, dulkių ir nuolaužų pakeitimo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Flex Krašto Spragilas Virtuvės Pagalbos Tilt-Galvos Stovi Maišytuvas,4.5-5 Quart Maišytuvas Priedai su elastingais Kraštais Dubenį Grandiklis

€7.96 - €12.24
( maišytuvas priedai su lanksčia krašto spragilas:mūsų spragilas gali nuolat plaka, įbrėžimų ir mišinių ingredientas pusėje ir apačioje užtikrinti maišymo daroma.atnaujintas sustiprintas rėmas siūlo didelį stabilumą ir elektros energijos sunkiųjų maišymo darbo.kaip kitchenaid priedai maišytuvas: medžiagų pagamintas maisto-saugi didelio tankio plastiko, silikono ratlankio ir dažų.puikiai tinka )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Padas Audinio danga Steam Mop Audinio Dalys Karcher Premium EasyFix SC1 SC2 SC3 SC4 SG4 Nešiojamą Vacum Švaresnis Japonijos Rinkos

€8.37 - €11.79
( pranešimas prieš pateikdami užsakymą, įsitikinkite, kad patvirtintumėte, kad jūsų prietaiso modelis yra atitinkamas tinka modelis, nurodyta šio produkto puslapyje, galite patikrinti, ar konkretus produktas modelio numerio lentele prie jūsų prietaiso apačioje (daug šlavimo mašinos turi labai panašius pavadinimus, todėl reikia atskirti pagal konkretaus modelio numeris), jei prašote grąžinti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šlavėjas Hepa Filtras Hepa Filtras Roborock S8 S8 + S8 Pro G20 Pakeitimo Priedai

€3.59 - €5.13
( pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, yra patvarus ir funkcionalus. prabangus ir rafinuotas, labai suderinta su įranga.tvirtas ir patvarus, ilgas tarnavimo laikas, lengvas montavimas ir patikimas naudoti. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas atlikti savo geriausią.priedas turinys gali būti lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra. norint pasiekti geriausią valymo ir filtravimo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Už Roborock G10 / G10 Pro / G10S / S7 / S7 Pro / S7S Robotas dulkių siurbliai Vandens Bakas Mop Šluostės Rpg Atsargines Dalis Priedų

€9.37 - €11.03
( prekės informacija: *100%brand new ir aukštos kokybės * pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ilgaamžiškumas *naudojamas nustatyti rpg geriau ir greičiau valymas *už xiaomi roborock s7 s7s s7 pro g10 *spalva:kaip nuotraukose pakuotės turinys: 如图示 pastaba: 1. nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Karštas Vakuuminis Šlavimas Pagrindinis Šepetys Mop Audinio Pusėje Teptuku, Kempine Filtro Rinkinys Neatsvor X500 Nuimamas Buitinių Prietaisų Dalys

€18.54 - €24.39
( karštas vakuuminis šlavimas pagrindinis šepetys mop audinio pusėje teptuku, kempine filtro rinkinys neatsvor x500 nuimamas buitinių prietaisų dalys visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir gerai suderinta sena įranga. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas atlikti savo geriausią. priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra. valymo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

6Pcs Grindų Plovimo Robotų Švaresnis Pagrindinis Šepetys & Grandiklis Pakeitimo "Ilife" W400 Grindų Plovimo Robotas, Dalys, Priedai

€16.50 - €27.50
( lengva pakeisti pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus modelis: tinka w400 plovimo robotas, dalys ir priedai spalva: kaip parodyta paveikslėlyje medžiaga: plastikas dydis: geležinkelių teptuku ilgis apie 24,5 cm pakuotės turinys: 2 * 4 * pagrindinis šepetys tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.pastaba: šviesos ir skirtingų ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

24PCS Grindų Audinio Teptuku Galvos Dangtelis KARCHER SC1 SC2 SC3 SC4 SC5 Garo Grindų išvalyti Švaresnis Namų Valymo Dalys

€39.01
( 24pcs grindų audinio teptuku galvos dangtelis karcher sc1 sc2 sc3 sc4 sc5 garo grindų išvalyti švaresnis namų valymo dalys [produkto pavadinimas]: tinka kärcher garo skudurai [prisitaikanti modelis]: už sc2 sc3 sc4 sc5 [pagrindinė funkcija]: gera spalva: balta medžiaga: audinys dydis: apie 34.5 x 12 cm pakuotės turinys: 24 x mop medžiaga tik )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Dulkių Maišelis Xiaomi Mijia B101CN Dreame S10 S10PRO Robotas Dulkių siurblys Pakeitimo

€16.30 - €19.41
( visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir gerai suderinta sena įranga. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas atlikti savo geriausią. priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra. valymo priedai išlaikyti savo robotas valyti mažinant infiltracija dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų į orą, kuriuo kvėpuojate. norint )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

4Pcs Mop Šluostės Vaporetto Smart 40 Mop Garo Švaresnis Vaporetto SV400 Higienos SV420 Frescovapor Mop Medžiaga

€8.75 - €12.32
( medžiaga: mikropluošto, absorbentas, ir nepalieka plaukų.rinkinys, 4 arba 10 mikrofibros plaušinės šluotos už polti vaporetto sv440 suderinama su smart 35_mop, smart 40_mop, smart 100, sv400_hygiene, sv420_frescovapor, sv440_double, sv450_double.patogus ir skalbti mašinoje.leidžia valyti visus paviršius, net labiausiai subtilus paviršių, ir rinkti nešvarumus ištirpinti garų.spalva: balta medžiaga: mikropluošto )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

21PCS Už Xiaomi Roborock S7, S7+, S7 Maxv, S7 Maxv Plius,G10S,G10S PRO Robotas Dulkių siurblys Priedais Rinkinys

€18.62 - €23.87
( 21pcs už xiaomi roborock s7, s7+, s7 maxv, s7 maxv plius,g10s,g10s pro robotas dulkių siurblys priedais rinkinys [pagrindinis šepetys & pusėje teptuku] s7 maxv ultra pakeitimo pagrindinis šepetys yra pagamintas iš aukštos kokybės abs gumos, atsparus, švelnus ir minkštas, veiksmingai padėti dulkių siurblys valyti grindų.minkštas silicio 5-rankos pusėje teptukas pasiekia giliai į kampus ir kraštus, )