0

Meniu

Nekilnojamojo Didelių Krūtų Fat Ass 161cm Sekso Lėlė Vyrams Visu Dydžiu Kūno Sekso lėlė Realus Makšties Meilės Lėlės

Parduotuvė: Grožis Ir Sveikata
Nekilnojamojo Didelių Krūtų Fat Ass 161cm Sekso Lėlė Vyrams Visu Dydžiu Kūno Sekso lėlė Realus Makšties Meilės Lėlės

Nekilnojamojo Didelių Krūtų Fat Ass 161cm Sekso Lėlė Vyrams Visu Dydžiu Kūno Sekso lėlė Realus Makšties Meilės Lėlės

( 0 Atsiliepimai )
€1 544.05
Kategorijos: Grožis Ir Sveikata
Prekės kodas: a315821

Produkto informacija

Nekilnojamojo Didelių Krūtų Fat Ass 161cm Sekso Lėlė Vyrams Visu Dydžiu Kūno Sekso lėlė Realus Makšties Meilės Lėlės

Lėlės Parametras

Spec

Ūgis : 161cm-galvos įtraukti

Svoris:56 kg -galvos įtraukti

Krūtinė:110 cm

Pagal biustas:69 cm

Liemuo:80 cm

Hip:115 cm (29.1")

Kojų Ilgis: 22cm

Šlaunies Aplin:67 cm

Rankos Ilgis:60 cm

Makšties Gylis: 17cm (6.7")

Analinis Gylis: 15cm (5.9")

Žodžiu Gylis: 15cm (5.9")

TPE Sekso Lėlė Rodyti

Mano draugas, jei reikia daugiau informacijos, pls, prašome susisiekti su mumis, ačiū, kad

ačiū už jūsų laiką ir pagalbą!

CE SERTIFIKATAS

Kažkas tikrai nežinau, apie lėlės

1: kokios lėlės aš turiu pasirinkti?

kai kurie žmonės perka lėles, tiesiog dėl malonumo, dėl kompanijos, o kai kurie yra skirtingos lyties patirtis.taigi, ką daryti jums?mūsų patirtis, jei už seksą, tai nėra gerai pirkti DS lėlės, nes ji yra šiek tiek sunku, ir taip pat dauguma DS lėlės yra pagamintos iš premium silikono, net jis yra geros kokybės , tačiau aukštos kainos, tad DS lėlės yra geras pasirinkimas už įmonės.Jei jūs žinote, kaip padaryti lėlę, DS yra geriau, taip pat.

Už Sanhui lėlės, tiesą sakant Sanhui lėlės yra šiek tiek plonas, siauras peties, kad būtų išvengta sunkiųjų svorio, ir svarbus, jis yra premium silikono taip pat, todėl dėl asmens lyties, naudojant, mes primygtinai rekomenduojame jums Sanhui sekso lėlė.

Žinoma, jei jūs manote, kad premium silikono lėlės yra didelė kaina, vis dėlto, jūs galite pasirinkti, TPE lėlės.

Dauguma pirkėjų, TPE lėlės kaina yra 500usd, kad 2000usd.kai kurie patentų, dizaino, saugoti jų teises į juos parduoti.

jūs galite sužinoti, kas pirko, ir naudojo TPE lėlės, WM lėlės yra pirmoji kompanija, sukurti TPE lėlės, kitų žodžio, WM lėlės yra kūrėjas TPE lėlės.

Dauguma lėlės matėte Aviatickets.lt, "Ebay", "Amazon", ir kai kurių svetainių, yra ne originalas iš WM lėlės, vis daugiau ir daugiau kopijų, ateina į rinką, ir skubėti žemyn kainą.

Tačiau kai kurie naujų pirkėjų nežinau apie tuos informaciją, jie yra lengva būti melavo, kai kurių amoralus pardavėjų, kurie naudoja neįtikėtiną kainą attact vaizdai iš pirkėjų, ir parduoti juos blogos kokybės lėlės, kai kurios lėlės yra naudojamas kvapą ir taxic medžiaga, kai yra antrinė, nes mažų kainų spaudimo.

Iš tiesų WM lėlės sumažino per daug anksčiau 3years.ir mes Jellydoll (laikykite iki Jellynew Tech) - tai authrized pardavėjas Aviatickets.lt, ir mes padėjo WM lėlės dizainas labiausiai lėlės savo gamykloje.

2. Kokia problema jums bus turėti, jei jūs pirkti netikrą lėlės?

Dauguma žmonių negali pasakyti skirtumą priemokos, silikono, platinos silikono, normalus silikono, ir TPE.ir jie galvoja, kad pirkti medicininio silikono, bet tai TPE.

Čia mes manome, TPE yra gerai naudoti lėlės, bet ji yra ne geriau, nei platinos silikono, kuris yra tik vienas medicininio silikono.

Iš chamical komponentas, TPE yra įvairių mateial, neturi nieko bendra su silikono.Bet TPE yra skirtingų klasių, tai jokių abejonių, kad pigios lėlės naudoti blogiau TPE.tai yra didelis kvapas, kuris gali padaryti jūsų namus blogas kvapas, ir naftos savo antklodė, arba antklodė.

Taigi pls matysite aiškiai prekės tų lėlės, net visos lėlės naudoti tas pačias nuotraukas, o tai yra didelis skirtumas, kai blogi TPE bus sugadinti savo kūną, kad jums blogai, ir kai naudojama lėlės gali plisti ligas jums, todėl tikimės, kad visi pirkėjai gali pasirinkti prekės ženklą lėlės.dont sutaupyti šimtus dolerių, bet ir praras savo sveikatos.

Taip pat blogai TPE lėlės turi šią problemą, ji yra lengvai neplyštų, čia rodomi pictuers.

Mes taip pat leido visame pasaulyje TOP 10 svetainėse perparduoti mūsų lėlės taip pat.kviečiame jus aplankyti juos taip pat.

1: Didžiausias lėlės forumas:" thedollforum" išleido mūsų naujas lėlės.

2: Europa interneto svetainės, ir MŪSŲ svetainės

  • Skeletas - Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Savybės - sekso lėlė
  • Svoris - 56kg
  • sekso lėlė - Meilės lėlė
  • Nekilnojamojo silikono sekso lėlė - seksualinės lėlės
  • Modelio Numeris - JN12-161F
  • silikono lėlės - visą silikono sekso lėlė
  • Medžiaga - TPE
  • aukštis - 161cm N Taurė
  • Privalumas - Nauja Silicio TPE
  • sekso robotas lėlės - silikono sekso lėlė vyrams
  • Prekės Pavadinimas - JELLYDOLL
  • Elemento Tipas - Sekso Lėlės
  • silikono sekso lėlė - Silikono meilės lėlė

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

XANGTECH Cirkonis Lydimo Krosnis Tiglį Dantų Keramikos Plokštės 100X35mm

€34.74 - €38.60
( kaitinimo plokštelės tiglį produkto aprašymas specifikacija naudojimas jis turi geresnį atsparumą, atsparumą korozijai, ir cheminį stabilumą, palyginti su aliuminio gaminiai; jis gali būti puikiai panaudota pagal 2200℃.pristatymas pakavimo detalę:kiekvieną bloką yra supakuoti, kurį sunku kartoninė dėžutė švinas laikas:3-5days laivybos laikas:dhl/ups/fedex: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Super 16cm Didžiulis Pripučiamas Analinis Kaištis BDSM Prostatos Massager Išangę Expander 5 Karoliukų Pripūstos Butt Plug Kamuoliukus su Suaugusiųjų Sekso Žaislai

€165.94
( tai mūsų malonu pasiūlyti jums aukštos kokybės produktus ir išskirtinių paslaugų.mes dabar norėtume padėkoti jums už jūsų paramą ir bendradarbiavimą.techniniai duomenys: medžiaga: silikonas elementą dydis: patikrinti pic pakavimo sąrašas: 1 * pripučiamas analinis kaištis dėmesį: 1) prašome švarus prieš ir po naudojimo. 2) prašome naudoti su vandens pagrindo lubrikantas pastaba: dėl )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1PCS Drėkinamasis Lūpų Balzamas Karoliukai Vaisių Drėkinamasis Lūpų Naftos Bespalvis Lūpų Balzamas, Ilgam Drėkina Lūpų Balzamas Odos Priežiūra, Makiažas

€16.92 - €33.86
( aprašymas: 100% brand new ir aukštos kokybės produktus. tekstūros yra tankus ir švelnus, lengvas ir minkštas, vienodai tinka. praturtintas įvairių mitybos remonto ingredientų, makiažas poveikis yra minkštas, patogus ir visiškai sudrėkintas. gali būti naudojamas bazės lūpų makiažas ir drėkina lūpų makiažas, siekiant užkirsti kelią sausas lūpas. ji gali )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kūdikių CPRManikin Infarktas Kvėpavimo Takų Infarktas Heimlich Pagalbos Mokymo Modelis

€126.20
( kūdikių cpr manikin infarktas kvėpavimo takų infarktas heimlich pagalbos mokymo modelis kūdikių cpr mokymo manikins funkcinės savybės ■ įprastas kvėpavimo takų obstrukcija modeliavimas ■ krūtinės išsiplėtimo metu oro skverbtis ■ modeliavimas uždusti ir svetimkūnis kvėpavimo takų obstrukcija: ■ standartinis kūdikių palyginti dizainas ir tiksli standartinis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Myobrace A1 Aparatas už dantų išstūmimo/ MRC Ortodontinis Dantų Treneris Aparatas A1/dantų treneris A1 ortodontinis

€602.53
( dantų ortodontinis treneris dantų breketus aparatas suaugusiems mrc a1 lanksti silikoninė medžiaga - naudoti daugiau ekstremalių pradedant atvejais, ir pagerinti pacientų atitikties ir komfortą.dantų kanalų - suderinti priekiniai dantys.kalba tag - traukinių liežuvio padėtis.lūpos bamperis - traukiniai, apatinės lūpos.kvėpavimo angos - padeda pereiti į teisingą nosies kvėpavimo, kaip a1 darbai myobrace )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Drėkinamasis Kondicionierius Drėgmės Silikono-Nemokama Plaukų Priežiūros Produktus Įprasta, Kad Sausi Plaukai Kasdien Drėgmės Giliai Kondicionierius Detangles

€9.07 - €12.97
( produkto aprašymas: 1. gaivinamasis kondicionierius gali padėti sustiprinti plaukus, sumažinti frizz ir pagerinti padalinti baigiasi 2. maitinant kondicionieriaus sudėtyje yra kofeino ekstrakto, kuris greitai hidratai ir maitina plaukų vos 3 minutes 3. drėkinamasis kondicionierius naudoja levandų ekstrakto, kuris gali veiksmingai remonto pažeistų plaukų odeles ir pagerinti plaukų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Padų Galūnių Plokščių Pėdų Korekcijai Unisex Ortopedijos Aukštos Arkos Paramą, Vidpadžiai, Skirti Moterims, Vyrams, Pėdų Priežiūros T8O5

€41.24 - €82.49
( ypatybė: pastaba: kiti priedai neįtraukiami. 100% nauja kokybė arka parama mažina stresą spalva: juodas priekis + blue ant nugaros specifikacija: nemokamai dydis vidpadis funkcija: koja ortopedijos korekcija taikoma sezoniškumas: visiems sezonams ypatybė: 1. nailono audinio, turi puikių savybių, pavyzdžiui, minkštos tekstūros, sugeria )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

PURC Argano Aliejaus Plaukų priežiūros Šampūnas ir Kondicionierius Nustatyti Garbanotas Žalą, Plaukų Remontas, Sočiai Sklandžiai Priežiūros Drėkinamasis Rinkiniai

€39.05 - €65.07
( ►apie tai šampūnas: argano aliejus naujausia formulė švelniai valo plaukus,suteikia minkštumą ir palengvina plaukų iššukavimo.plaukai yra turtingas vitamino e, omega 3 ir omega 9, ir atrodo sveiki ir blizga nuo šaknų iki galų. ►apie šį kondicionierius: argano aliejus naujausia formulė užtikrina greitą mityba,suteikia blizgesį,suteikia blizgesį, minkštumą ir elastingumą )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Belaidžio Jonų Odos pleiskanojimas Mentele EMS Giliai Valymo Sonic Šildymo Veido Ultragarsinis Odos Skruberis Mentele

€160.47 - €320.94
( belaidžio jonų odos pleiskanojimas mentele ems giliai valymo sonic šildymo veido ultragarsinis odos skruberis mentele specifikacija prekės vertės kilmės vietą pekino kinijos modelio numeris cy11-11 tipo rankinių funkcija veido liftas, spuogų gydymas, odos atjauninimas, raukšlių valiklis, dėmės valymas, kietinančios medžiagos chrome lieti, abs žvakės tipo kn, jp, jav, es, as, uk, za, tai tikslinės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

VVDental VET-1 Ultragarsinis Dantų Scaler už Vadovėlių Dūmų Dėmes Pašalinti arba Perio Keitima Su Handpiece Patarimas

€121.32 - €606.59
( vvdental vet-1 ultragarsinis dantų scaler už vadovėlių dūmų dėmes pašalinti arba perio keitima su handpiece patarimas specifikacija: . numeris: vet-1 . pagrindinis blokas, įvesties: 24v dc 1.3 . dažnis: 28khzt3khz . galia: ~ 100v-240v 50/60hz . vandens slėgis: nuo 0,01 mpa~0 5mpa . sertifikavimas: ce/fda . kištuko palaikymo: es kištuko, jav )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Belaidžio EPS Elektros Šildomos Kelio Massager Karšto Suspausti oro Pagalvės Infraraudonųjų spindulių Lazerio Fizioterapijos Priemonė Kūno sąnarių Skausmų palengvinimui

€438.06 - €730.10
( produkto aprašymas produkto pavadinimas: kelio sąnario massager spalva: kaip paveikslėlyje dydis: 21*15*17cm/8.26*5.9*6.69 colių baterija 3000mah įėjimo srovė: 5v 2a-- vardinė įtampa: 10w produkto aprašymas. savybės aukštos kokybės medžiagos:massager yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, įskaitant minkštas ir patogus pagalvėlės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Elektrinė Nagų Šlifavimo Nagų Poliravimo Mašina, su Šviesa, Nešiojamas Mini Elektrinis Manikiūro Meno Pen Įrankiai

€28.99 - €39.71
( 20*20*155mm vežimas 1. visame pasaulyje laivybos. (išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir apo/fpo) 2. užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. mes tik laivas patvirtino, kad adresai.savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. 4. vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Vibruojantis Klitorio Stimuliatorius Stiprus Varpos Pastatyti Gaidys Žiedas Narve Erekcija Pagerinti Sekso Galimybė Produkto Sekso Žaisliukai Vyrams Pora

€4.66 - €7.90
( aprašymas jūs turite pakelkite ją išjungti jūsų gaidys, kai jums dėvėti, tai orgasmic gaidys žiedas tai minkšta ir tampri, su piliakalnis švelnus kutenimas nubs, kad patrinti jos clit, kaip jūs trauka.įeina nemokamas baterijas. minkštas ir lankstus vibruojantis žiedas tęsiasi patogiai tilptų bet kokio dydžio iškėlė malonumas nubbies nuostabi sensacija barelį-stiliaus, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

4pcs Dantų Gumos Šlifavimo Galvutės, tinka Mažo greičio Mašina, Poliravimo Antgalių Rinkinys Dantų Šviesos Kietėjimo Derva Polisher Stomatologas Medžiagos

€2.75 - €5.51
( karšto parduoti pirkti dabar pirkti dabar pirkti dabar pirkti dabar pirkti dabar pirkti dabar pirkti dabar pirkti dabar pirkti dabar pirkti dabar pirkti dabar pirkti dabar pirkti dabar pirkti dabar pirkti dabar pirkti dabar pirkti dabar pirkti dabar pirkti dabar pirkti dabar produkto pavadinimas: dantų gumos šlifavimo galvutės spalva: rožinė/mėlyna/balta kiekis: 4pcs lengvas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

80K Kavitacijos RUSIJOS Vakuuminės Mašinos Kūno Lieknėjimo Odos Sugriežtinimas Veido Grožio

€377.19 - €443.75
( draugiškas priminimas a: elementą kaina arba laivybos kaina nėra įskaitant muitus, mokesčius ir rinkliavas.šie mokestis yra pirkėjo atsakomybė. b: apie mokesčių norma, tai priklauso nuo vietos muitinės mokesčių politikos.jūs galite patikrinti su savo šalies muitinės oficialus interneto svetainėje arba vietos muitinės įstaigai žinoti, kiek papildomi mokesčiai kainuos.ačiū už jūsų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

80Pcs Sumifun Podagra, sąnarių Skausmų palengvinimui Pleistras Kojų Pirštų Guz Skausmas Hallux Valgus Pleistrai Artritas, Reumatas Painkiller Gipso

€10.80 - €18.30
( prekės pavadinimas: sumifun podagra gydymas pleistras lopo dydis: 7*10 cm tinkamumo laikas: 24 mėnesiai pakuotė: 80pcs į 10bags (8pcs=1bag) funkcijos: sumažinti skausmą, kurį sukelia podagra, didelis kojų, kulkšnių, pirštų sąnarių, kelių sąnarių, alkūnės sąnarių, pečių, sąnarių ir kt., ir padėti gydyti podagros artritas. savybės: sumifun )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Vietoje La Roche Posay Serijos Odos Priežiūros Produktas, Veiksmingai/B5 Serumas & Cream/Valiklis/Duo/K /apsaugos nuo Saulės dėl Spuogų Jautrią Odą Remontas

€7.95 - €15.90
( odos tipas riebi, spuogai linkusi, derinys produkto privalumai drėkinamasis kvapas unscented prekės ženklas la roche-posay prekės forma serumas )