0

Meniu

PIIFOX Neapribotą Muzikos Keycaps Šviesos Permatomas Perdavimo Sublimacijos 117 Klavišą Pbt Keycaps Pc Gamer Klaviatūros Keycaps Rinkinys

Parduotuvė: Kompiuterių Periferiniai Įrenginiai
PIIFOX Neapribotą Muzikos Keycaps Šviesos Permatomas Perdavimo Sublimacijos 117 Klavišą Pbt Keycaps Pc Gamer Klaviatūros Keycaps Rinkinys

PIIFOX Neapribotą Muzikos Keycaps Šviesos Permatomas Perdavimo Sublimacijos 117 Klavišą Pbt Keycaps Pc Gamer Klaviatūros Keycaps Rinkinys

( 0 Atsiliepimai )
€67.61 - €99.43
Prekės kodas: a269084

Produkto informacija

Sveiki atvykę į Hi Lokys 3C Reikmenų Parduotuvėje ,Mes jums tarnauti visa širdimi!

Patarimai:

1.Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.

-Didmeninė, mes siūlome nuolaida.

-Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

2.Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

-Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Vežimą:

1.Užsakymai yra tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimo.

2.Mes tik laivas patvirtino, kad adresas, Pls patikrinkite, ar jūsų adresas turi sutapti su jūsų gavėjo adresas.

3.Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis.Ypač per atostogų sezoną.

4.Jei negavote kad per 60 dienų nuo mokėjimo, pls susisiekti su mumis.Mes bus stebėti, laivybos informacija ir atsakyti jums kuo greičiau.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausia motyvacija!

1.jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikti mums teigiamą su 5 žvaigždėmis.

2.prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.mes suteiksime jums geriausias paslaugas.

  • funkcija 1 - keycaps
  • funkcija 6 - permatomas keycaps
  • 2 funkcija - Automatinė Klaviatūros Keycaps
  • 3 funkcija - Klaviatūros Keycaps
  • funkcija 8 - 117 Keycaps
  • Tipas - Klavišas Caps
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • funkcija 7 - PIIFOX Keycaps
  • Prekės Pavadinimas - olevo
  • funkcija 5 - Šviesos Pralaidumas Keycaps
  • 4 funkcija - Keycaps Rinkinys
  • funkcija 9 - Kūrybos Keycaps

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

AMD Pc Gamer Pelė Kilimų Kompiuterio Biurų Žaidimų Priedai Non-slip Pad Stalas Kilimėlis, Klaviatūra, Kilimėlis Kabineto Xxl Didelis 900x400

€72.86 - €104.08
( 2887 1.gaminio spalva turi šiek tiek skiriasi,nes tai yra mūsų pasidaryk pats rankų darbo gamybos (šilumos perdavimas) 2.kai jūs gaunate savo sklypo,atidarykite ją tik šiek tiek kvapas,bet jis yra netoksiškas.ją vėdinamoje vietoje keletą dienų,jis bus geriau pastaba: 1.100% brand new 2.jūs galite papuošti savo darbalaukį su pele trinkelėmis. 3.gražus spalvų atspausdintas ant pelės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Žaidimų Mechaninė Klaviatūra Laidinių Klaviatūrų Rinkinys Kompiuterių Priedai

€5.61 - €9.35
( aprašymas: specialios konstrukcijos: hover dizainas šio klaviatūra suteikia jums gera patirtis. priešslydžio sistema: galinė klaviatūros pati turi ne slysti dizainas, todėl jis leidžia jums naudoti klaviatūrą nuolat. apšvietimas: ši klaviatūra turi vidinės šviesos funkcija, todėl ji puikiai tinka, kai esate žaisti žaidimus. lengva priežiūra: ši klaviatūra yra praktiški )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

IO, I/O Shield Atgal BackPlate Plokštelės BackPlates Nerūdijančio Plieno Blende Laikiklis ASUS B450M-D3V

€38.23
( io, i/o shield atgal backplate plokštelės backplates nerūdijančio plieno blende laikiklis asus b450m-d3v )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

VSON Smart Notebook "Bluetooth" Suderinamų Nešiojamų Skaitmeninių Rašymas, Grafika, Tapyba Bloknotas Office Kūrybos Darbų Notepad Valdyba

€65.44 - €97.68
( pastaba plus smart notebook bluetooth compatable daugkartinio naudojimo trinamos debesų flash atmintimi už mokyklos buveinė app connectionvson bluetooth suderinama smart notebook nešiojamas skaitmeninis rašymas, grafika, tapyba trinkelėmis meno kūrinys notepad accessoriesdescription: bluetooth suderinama: smart notebook yra pastatytas su bluetooth suderinamų technologija, kuri leidžia įrenginį )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Padas G1/M100/Mouse M235 Pačiūžos Telefonu Žaidimas Pelių Kojų Pagalvėlės

€2.30 - €3.37
( 6 set/pak linija žaidimų pelės kojų pelės pačiūžas, už g1 m100 pelės ootdty dėl: g1/m100/mouse m235 telefonu žaidimų kompiuterių žaidimų pelės kojų/pačiūžos produkto savybės: kada nors jautėsi pavargę pelę, ne sklandymo sklandžiai pakankamai? dėl laiko pakeisti savo pelės kojų, kad papildomų padidinti savo našumą žaidimas. - aukštos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1Pc Bendrojo Išmanųjį telefoną Plunksna "Android", "IOS", "Lenovo" Xiaomi "Samsung Tablet Pen" Touch Screen Stylus IPad", "IPhone" Capacitive Pen

€0.32 - €0.44
( tipas: stylus pen dydis: skersmuo:apie:0,7 cm ilgis:apie:12cm spalvos: sidabrinė, juoda, raudona komplektą sudaro: 3pcs stylus pen(1xblack, 1xsilver, 1xred) pastaba: 1. nes dydis matavimai yra rankų darbo, todėl gali būti 0.1-0.5 colių klaida 2. prašome suprasti, nes šviesos spinduliavimo arba kompiuterio ekrane skirtumas, todėl negaliu garantuoti, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2 vnt HUANO Pelės Trumpai paspauskite Mygtuką " Micro Limit 3 Smeigtukai Skaidrios Baltos 70g 0.74 N Žaidimų Pelės

€1.30 - €2.16
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės į huano v2 skaidrios baltos mikrojungiklis yra puikus aksesuaras bet ieškote patikimas ir aukštos kokybės mikrojungiklis. su gyvenimo trukmę 80 milijonų paspaudimų, tai mikrojungiklis yra pastatytas paskutinis ir gali atlaikyti net labiausiai žaidimų . sukurta su žaidėjų, tai mikrojungiklis yra puikus tiems, kurie )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1PC Pusėje Klavišus Pusėje Mygtukai Pakeisti G900 Pelės Priedų

€3.40 - €6.80
( savybės: ootdty padėti remontas pelę, kad ji naudoti kaip . tiksli dizainas profesionaliam naudojimui. pakeisti nejautrus, arba neveikia šoninis mygtukas padengti. tinka logitech g900 pele. šios prekės yra atsarginės dalys, pelės,neturi būti pelę! visiškai naujas ir aukštos kokybės techniniai duomenys: spalva: juoda tipas : )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Saulėgrąžų Kilimėlis Animacija Turas Greitis Versija Žaidimo Kompiuterio Klaviatūra Biuro Stalo Kilimėlis KOMPIUTERIO, Nešiojamojo kompiuterio Pelės Žaisti Stalo Patiesalai

€7.44 - €8.09
( gerbiami klientai , sveiki atvykę į mano parduotuvę , kuri yra užsakymą produktas prašome sekti savo veiksmus skaityti kaip užsisakyti? atsakymas: sveiki, 1: pasirinkti dydį jums reikia priskirti pirmas 2: tada pasirinkite, kiek jums reikia 3: pasirinkite jūsų būdas transportas 4: jei jums reikia kito dydžio, į krepšelį bus sujungtos į nutartį ir išspręsti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Derliaus persų Kilimas Bohemijos Pelės Mygtukai Žaidėjus Stalas Mat Dideli Klaviatūros Mygtukai Žaidimų Kilimėlis 90x40cm/80x30cm Nešiojamas Lentelė Pagalvėlės

€5.14 - €9.36
( mairuige profesinės pranašumas mes turime tvirtą ir profesionalus klientų aptarnavimas komanda su gamybos efektyvumą ir pristatymo greitis, taip pat išsamūs kokybės kontrolės procesą.prašome manau, kad mes turime 16 metų profesinės gumos gamybos patirtį.patenkinti savo pasidaryk pats pritaikymas poreikiams, bet kokio dydžio ir stiliaus, ir laivas per 2-5 darbo dienas, gaminiai yra aukštos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

90 Laipsnių Maitinimo Adapteris 15 Pin SATA Maitinimo Kabelis Vyrų ir Moterų 2 SATA Splitter Cable HDD Y Splitter Universalios Jungties Adapteris

€2.77 - €3.96
( aprašymas naują elementą. aukštos kokybės sata power splitter nugali riba skaičius sata, kurie gali būti įdiegti į sistemą, remiantis turimais psu maitinimo jungtys. lankstus kabelis leidžia lengvai maršrutą. išsaugoti išlaidas, turintys atnaujinti elektros energijos tiekimo, kad tilptų papildomą sata diskų. pratęsti jūsų sata maitinimo laidus. nereikia )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

USB Į RS-485 RS422 Serijos Adapteris FTDI Chip 6Pin Gnybtų Bloko Konverteris Paramos WinXP, Win 7 Win8 Win10 Android

€11.34 - €21.00
( naujas ftdi/ft232rl mikroschema importo iš uk . geriausios kokybės usb į rs-485 rs422 serijos adatper palaiko windows xp , windows 7/8/10/ android / mac / vista /linux/wince usb į rs-485 rs422 adapteris , usb 6pin gnybtų bloką ftdi ftdi chip + rs485 lygio jungiklis su geriausiais suderinamumas ir stabilumas. operacinės sistemos palaikymas: iš )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

C tipo DC Maitinimo Kabelis, USB-C Kištukas DC 5.5 x 2.1 mm Male 5V Įkrovimo Kabelis Maršrutizatorių, Nešiojamas Garsiakalbis su 3 Adapteris

€3.13 - €4.35
( savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės prašome atkreipti dėmesį, dc patarimas dydis-5.5x2.1 mm,vidinis skersmuo yra, 2.1 mm,ir išorinis skersmuo yra 5,5 mm.su 3 adapteriai 2.5x0.7mm, 3.5x1.35mm, 4.0x1.7mm. . universalus suderinamumas: įkrovikliai, žemiau 5v, sąsajos standartų, usb2.0, usb3.0. universalus suderinama įranga: 3c, skaitmeninis, led ir periferinių produktai, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

pelės padas bendrovė LOL Jinx anime kilimėlis animacinių filmų stalas kilimėlis žaidimų klaviatūra, pelės kilimėliai kilimėlis 900x400 žaidimų aksesuarai kilimėliai

€5.62 - €6.61
( sveiki atvykę į parduotuvę! patarimai: 1. mūsų gaminiai yra pritaikyti terminio vaizdo, kvapo nėra didelis, jie yra ne toksiškas dujas, ir kvapas išnyks lėtai, kai patenka į vėdinamoje vietoje. 2. express paketas bus išsiųstas jums per septynias dienas, o vietos paketas bus rodomas transportuojant, taip, kad neleisti jums rasti savo paketą. 3. visi mūsų produktai yra )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Dėvėti, Atsparus Skėtis Virvė Minkšta Patvarus, Universalus Pelės Kabelis 2m Pelės Laido Lašas laivybos

€5.24 - €10.48
( dėl: dėl logitech razer a4tech ir kt.serijos pelės ootdty jums gali tekti chang dviejų laidų smeigtukais prie kištuko,pavyzdžiui, a4tech serijos pelės, savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės paauksuoti patvarus nailono tinklelio linija viela yra super minkštas,core yra storesnis geriausia pakeisti jūsų krekingo/sugadinta/faulted pelės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1/2/3PCS USB DC Maitinimo Kabelis 5V Į 12V Boost Konverteris 8 Adapteriai, USB, DC Jack Įkrovimo Kabelis, skirtas Wifi Router Mini Ventiliatorius

€2.87 - €4.17
( 1/2/3pcs usb dc maitinimo kabelis 5v į 12v boost konverteris 8 adapteriai, usb, dc jack įkrovimo kabelis, skirtas wifi router mini ventiliatorius aprašymas: gamintojas: micro xuan linijos ilgis: 1m taikoma produktai: maršrutizatorius, katė ir t.t. spalva: 1 m 9v 5521 tiesiai galva juoda, 1 m 12v 5521 tiesiai galva juoda apvalios galvos išorinis diametras: 5.5 mm galia: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1PC Plokštė USB 19/20PIN Antraštė 1 2 Išplėtimo Splitter Cable, 20cm Lašas laivybos

€7.27 - €12.52
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės naudojant šį produktą, jūs galite išplėsti usb 19p, kad ateina su plokštėje, į vieną du (20pin turėtojas, tuščias vieną pin yra taip pat vadinamas 19pin). 1, 2 usb moterų varžtas panel mount tipo plokštė 19pin/20pin plokščio kabelio. galite naudoti usb tipo moterų konvertuoti usb3.0 (20pin antraštė), )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

"Bluetooth" Belaidę Klaviatūrą, rusų, Tajų, korėjiečių, vokiečių, ispanų, arabų, prancūzų Žaidimų Klaviatūra Nešiojamas PC Gamer Planšetinio kompiuterio "iPad"

€16.86 - €28.10
( bluetooth belaidę klaviatūrą, rusų, tajų, korėjiečių, vokiečių, ispanų, arabų, prancūzų žaidimų klaviatūra nešiojamas pc gamer planšetinio kompiuterio ipad spacification: klaviatūros kalba : rusija/ arabų/ vokietijos/ prancūzijos/ ispanijos/ korėjiečių/ tailando pagrindiniai bžūp priima: abs+pc lazerio medžiagos storis yra tik 2.5 mm raktas: 78-pagrindiniai )