0

Meniu

Hepa Filtras Xiaomi Mijia Patogus Dulkių siurblys SSXCQ01XY Namo, Automobilio " Mini Belaidė Pakeitimo Atsarginės Dalys

Parduotuvė: Namų Apyvokos Dalys
Hepa Filtras Xiaomi Mijia Patogus Dulkių siurblys SSXCQ01XY Namo, Automobilio

Hepa Filtras Xiaomi Mijia Patogus Dulkių siurblys SSXCQ01XY Namo, Automobilio " Mini Belaidė Pakeitimo Atsarginės Dalys

( 0 Atsiliepimai )
€9.80 - €13.07
Kategorijos: Namų Apyvokos Dalys
Prekės kodas: a274192

Produkto informacija

Hepa Filtras Xiaomi Mijia Patogus Dulkių siurblys SSXCQ01XY Namo, Automobilio " Mini Belaidė Pakeitimo Atsarginės Dalys

1.100% brand new ir aukštos kokybės.

2. Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas.

3. Filtras gali išlaikyti švarų atlikimą, dulkių siurblys, tuo pačiu sumažinant prasiskverbti dulkėms, žiedadulkės ir kiti alergenai į orą, kuriuo kvėpuojate.

4. Paprastas montavimas, jį galima lengvai išimti ir pakeisti.

5. Rekomenduojama pakeisti kas 2-3 mėnesius arba pagal savo pageidavimą išlaikyti mašiną savo geriausius rezultatus.

Suderinama modelis:

Už XIAOMI MIJIA Patogus Dulkių siurbliai(SSXCQ01XY)

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

10 x hepa filtras

1 x švarus šepetys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

HEPA Filtro ir Filtro Medvilnės Pakeitimo Atsarginės Dalys, Reikmenys Bissell Powerglide Dulkių Siurbliai Serijos 2763 Ir 9182

€10.45 - €13.07
( 1.visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir labai suderinta su įranga. 2.švarus priedai išlaikyti savo namų robotas ne piko efektyvumą.priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra.taip pat sumažina infiltracija dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų į orą, kuriuo kvėpuojate. 3.norint pasiekti geriausią valymo ir filtravimo efektą, valymo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Dulkių siurblys Dulkių Maišai Karcher Drėgno ir Sauso Dulkių siurblys WD Serija WD1 / MV1 Dulkių Maišelis 5vnt

€10.37 - €17.88
( pavadinimas: dulkių maišelis popierinis dulkių maišelis dulkių maišelis prisitaikymo modelis: už karcher wd1 mv1 šlapias ir sausas dulkių siurblys 2 savybės: vienkartiniai dulkių maišelis, lengva pakeisti, nr. nešvariomis rankomis spalva: balta medžiaga: pluošto popieriaus + ne-audiniai dydis: 23x85cm pakuotės turinys: 5 * popierinis dulkių maišas, tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Už G6000/G7000 už G11 Robotas Dulkių siurblių Atsarginės Dalys, Reikmenys, Pagrindinis Šepetys Šoninis Šepetys Hepa Filtras

€10.74 - €16.52
( 1. visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, pagamintas, tvirtas, ir labai suderinta su įranga. 2. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas .priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra.taip pat sumažina infiltracija dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų į orą jūsų . 3. norint pasiekti geriausią valymo ir filtravimo efektą, valymo reikmenys, turėtų būti pakeistas 2-3 mėnesius )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Už Yeedi Vac 2 Pro Pagrindinėje Pusėje Šepetys Hepa Filtras Mop Rpg Medžiaga Robotas Dulkių Siurblys Atsarginės Dalys Ritininiai Šepečiai Mop Medžiaga

€17.98 - €23.35
( suderinama modelis: už yeedi vac 2 pro robotas dulkių siurblys spalva:kaip parodyta paveikslėlyje medžiaga:plastikas pakuotės turinys: 1 set x robotas dulkių siurblys atsarginės dalys tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti. pastaba: šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Populiariausi Pasiūlymai Skalbti Pv Pad Pakeitimo Reikmenys Xiaomi STYTJ06ZHM Mijia Pro Robotų Dulkių siurblys

€11.44 - €17.59
( populiariausi pasiūlymai skalbti pv pad pakeitimo reikmenys xiaomi stytj06zhm mijia pro robotų dulkių siurblys pagrindinė medžiaga : 100% pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos, lengva valyti. lengva įdiegti ,nereikia išleisti papildomų energijos ir laiko. paruošti naudojimui, tai yra patogu, higieniškas ir saugus ,efektyvus valymas. minkštas ir švelnus, nepakenks grindų paviršiaus.tinka )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Už Dreame D10S Dulkių Valymo Robotas Pakeitimo Priedais Rinkinys Pagrindinis Šepetys/Šoninis Šepetys/Filtras/Mop

€14.99
( už dreame d10s dulkių valymo robotas pakeitimo priedais rinkinys pagrindinis šepetys/šoninis šepetys/filtras/mop 1. visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir labai suderinta su įranga. 2. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas ne piko efektyvumą.priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra.taip pat sumažina infiltracija dulkių, žiedadulkių )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Universalus Dulkių siurblys, Žarna Pabaigos Dalis Alkūnė Sulenkta Rankena, Vamzdis Lazdelė Nustatyti 32mm Namų apyvokos Reikmenys Aukštos Kokybės

€4.25 - €6.44
( pagaminti iš didelio stiprio ir aplinkos apsaugos medžiagos, patvarus, aukštos kokybės lengva įdiegti.naudojamas ryšys, tinka lanksti žarna su viduje skersmuo 32mm ir išorinis skersmuo 39mm.tipas: dulkių siurblių dalys vakuuminis dalis tipas: vamzdis modelio numeris: alkūnė sulenkta rankena, vamzdis lazdelė dydis: sąsaja vidinis skersmuo-3.2 cm išorinis skersmuo 3.9 cm medžiaga:plastikas spalva:juoda )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Už Xiaomi Mi Robotas Dulkių-Mop Pro STYTJ02YM STYJ02YM Viomi V2 V3 SE Conga 3490 3690 Pagrindinėje Pusėje Šepetėlių Priedai

€11.46 - €22.47
( 100% brand new ir aukštos kokybės pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, patvaresni šoninis šepetys leidžia jūsų dulkių siurblys pasiekti giliau į kilimo ir daugiau kruopščiai išvalyti filtras filtrai smulkių dulkių sumažinti dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų nuo skverbiasi į orą, kuriuo kvėpuojate. unikaliai suprojektuoti šepetėliai su gumos padai prisitaikyti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Dulkių Dėžutė Roborock S7 S70 S75 T7s plius T7s HEPA Filtras Dulkių Bin Atsarginės Dalys Robotas Dulkių siurblys ir Filtras Priedų

€10.10 - €11.88
( 100% naujas punktas tinka roborock s7 s70 s75 t7s plius t7s robotų dulkių siurblys prašome pasirinkti juos pateikti užsakymą ! )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Atsarginės Dalys, Putų & Veltinio Filtro Ryklių NV22 NV26 UV410 XF22 NV22L Dulkių siurblių Priedai Dalis XF22

€7.98 - €10.10
( sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.geriausi linkėjimai! visiškai naujas ir aukštos kokybės pagaminti iš didelio stiprio ir aplinkos apsaugos medžiagos lengva įdiegti siūloma, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

3X Tinka BRAUN 11B Stūmokliniai Elektrinį skustuvą, Akių Pjovimo Galvutės Asamblėja Omentum Priedai

€9.25 - €13.61
( paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą. 100% originalus ir goo d kokybės, su laisvai po pardavimo garantija . lengva įdiegti. švarus skustuvo iki sumontavimo. prašome įsitikinkite, kad jūsų skustuvas modelį. taikytinos modeliai modelis: 1 110 120 130, 130s-1 & 815 tipas 5683. modelis: 130s-1, 140, 150, 150s-1 & 835 tipas 5682, 5684. modelis: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Už Roborock S7 S70 S7Max T7S T7S Plius Pagrindinis Šepetys Hepa Filtras Pv Pad Atsarginės Dalys, Dulkių siurblių Priedai Balta

€19.18 - €27.01
( daugkartinės, lengvai išardyti; siekiant pratęsti gyvenimą priedai, prašome išvalyti juos reguliariai.atsarginės dalys yra, įskaitant mop šluostės ir kalno,vandens rezervuaras, hepa filtrai,sumetami į šiukšlių konteinerį,pagrindiniai šepečių ir teptukų, dangtelis,šoninis šepetys.švarūs šepečiai išlaikyti savo namų robotas veiklos ne piko efektyvumą.šoniniai šepečiai yra lengva pašalinti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Maišytuvo Grandiklis,Silikono Ašmenys Grandiklis,Maišytuvo Mentele,Mentele už Kombaino & Maišytuvo Ąsotis už Vitamix TM3 1Pcs

€6.41 - €10.03
( keli naudoja - mūsų multi - mentele, skirta dirbti tiesiogiai su blender.mūsų kombaino grandiklis ne tik įbrėžimų/valo pagal peiliukai maišytuvai, jis gali būti naudojamas norint gauti kažką panašaus mayo, kečupas, žemės riešutų sviestas.extra ilga rankena leidžia išvalyti blender be savo rankas purvinas.aukštos kokybės - išmatavimai: 35.5 x 4,8 cm; pagamintas silikono.plauti indaplovėje.lietimui )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2VNT Filtro keitimas Reikmenys Dyson V8 DĖMESIO Čiužinys Dulkių siurblys Priekiniai Filtro ir Galinis Filtras Namų Valymo

€7.85 - €11.54
( suderinama modelis: šių belaidžius filtro keitimas skirta dyson v8 dėmesio čiužinys dulkių siurblys.po filtras yra prieinamas tik dyson v7 ir v8 vakuumas, kurie netelpa į kitų serijų dulkių modelis aukštos kokybės: tai v8 dėmesio čiužinys, filtras, dyson yra pagaminti iš didelio stiprio žalios spalvos medžiagos, kurios gali pagerinti dulkių siurblys ir sukurti švarią ir patogią gyvenamąją )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Dėl XC-2000E Electric Orange Sulčiaspaudė Atsarginės Dalys, Atsarginės Staklių Dalys Apelsinų Sulčiaspaudė Dalys Apelsinų Sulčiaspaudė Įgaubtas Kamuolys

€26.28 - €37.55
( medžiaga: plastikas tinka xc-2000e serijos elektros apelsinų sultys squeezer spalva:oranžinė pakuotės turinys: 1 x įgaubtas kamuolys tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.pastaba: šviesos ir skirtingų ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pagrindinis Šepetys, Šoninis Šepetys ir Filtro Maišelis Dulkėms Pakeitimas Kit Reikmenys K11 Robotų Dulkių siurblys

€19.18 - €29.97
( visiškai naujas ir aukštos kokybės.pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, patvaresni.prabangus ir rafinuotas, labai suderinta su sena įranga.geriausia pakeisti atsarginių dalių kas 2-3 mėnesius laikyti mašina prie savo geriausius rezultatus.į dulkių siurblio priedai yra aukštos kokybės.ji yra pagaminti iš didelio stiprio ir aplinkai nekenksmingų medžiagų.priedų dalys yra tvirtas ir patvarus, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Hepa Filtras Dulkių Maišas, Atsarginės Dalys, Balta Plastiko Roborock S8 S8+ S8 Pro G20 Priedai Hepa Filtras Dulkių Maišelis

€9.99 - €15.37
( hepa filtras dulkių maišas, atsarginės dalys, balta plastiko roborock s8 s8+ s8 pro g20 priedai hepa filtras dulkių maišelis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, yra patvarus ir funkcionalus. prabangus ir rafinuotas, labai suderinta su įranga.tvirtas ir patvarus, ilgas tarnavimo laikas, lengvas montavimas ir patikimas naudoti. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas atlikti )