0

Meniu

Robotizuotas Dulkių siurblys atsarginės Dalys, Priedai, Rinkinys, Skirtas " Ecovacs DEEBOT OZMO T8 T8aivi

Parduotuvė: Namų Apyvokos Dalys
Robotizuotas Dulkių siurblys atsarginės Dalys, Priedai, Rinkinys, Skirtas

Robotizuotas Dulkių siurblys atsarginės Dalys, Priedai, Rinkinys, Skirtas " Ecovacs DEEBOT OZMO T8 T8aivi

( 0 Atsiliepimai )
€16.51 - €25.01
Kategorijos: Namų Apyvokos Dalys
Prekės kodas: a276358

Produkto informacija

Robotizuotas Dulkių siurblys atsarginės Dalys, Priedai, Rinkinys, Skirtas " Ecovacs DEEBOT OZMO T8 T8aivi

1. Visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir labai suderinta su originalios įrangos.

2. Švarus priedai išlaikyti savo namų robotas ne piko efektyvumą.Priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra.Taip pat sumažina infiltracija dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų į orą, kuriuo kvėpuojate.

3. Norint pasiekti geriausią valymo ir filtravimo efektą, valymo reikmenys, turėtų būti keičiami kas 2-3 mėnesius pagal vartojimo dažnumą.

4. HEPA filtras gali žymiai pagerinti oro kokybę ir sumažinti dalelių dydis iki 99.97%.Padeda pašalinti namų dulkės, gyvūnų pleiskanos, ir daugiau.

5. Atsisveikinti su kvapų, pre-filtras gali padėti sumažinti nemalonių kvapų iš augintiniai, dūmų, maisto gaminimas dūmus, ir įvairių namų ūkio produktų ir cheminių medžiagų.

Atsitiktinis mop grūdų orientacija neturi įtakos vartojimui.

Medžiaga: plastikas

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

1 x pagrindinis šepetys

6 x šoninis šepetys

4 x filtras

4 x mop

4 x stiprus mop

4 x dulkių maišelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Hepa Filtrai Bissell Crosswave Belaidžius Max Serijos 2554A 2590 2593 2596 Dulkių siurblių Dalys

€14.07 - €25.58
( 1. visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir labai suderinta su įranga. 2. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas ne piko efektyvumą.priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra.taip pat sumažina infiltracija dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų į orą, kuriuo kvėpuojate. 3. norint pasiekti geriausią valymo ir filtravimo efektą, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

10X Pakeitimo GN 3D Dulkių Maišelis Miele Filtras, S2, S5, S8, Klasikinis C1, Pilnas C2 Ir C3 Pilnas Dulkių siurblys

€12.68 - €21.13
( 10x pakeitimo gn 3d dulkių maišelis miele filtras, s2, s5, s8, klasikinis c1, pilnas c2 ir c3 pilnas dulkių siurblys, geros kokybės. lengva pakeisti. suderinamas su miele klasikinis c1, pilnas c1, pilnas c2, c3 pilnas, s227/s240, s270/s280, s400, s2000, s5000 ir s8000 serijos filtras. tinka s2110, s2111, s2120, s2121, s2130, s2131, s2180, s2181, s300i, s400, s400i, s401i, s402i, s404i, s408i, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Universalus Dulkių siurblys, Žarna Pabaigos Dalis Alkūnė Sulenkta Rankena, Vamzdis Lazdelė Nustatyti 32mm Namų apyvokos Reikmenys Aukštos Kokybės

€4.25 - €6.44
( pagaminti iš didelio stiprio ir aplinkos apsaugos medžiagos, patvarus, aukštos kokybės lengva įdiegti.naudojamas ryšys, tinka lanksti žarna su viduje skersmuo 32mm ir išorinis skersmuo 39mm.tipas: dulkių siurblių dalys vakuuminis dalis tipas: vamzdis modelio numeris: alkūnė sulenkta rankena, vamzdis lazdelė dydis: sąsaja vidinis skersmuo-3.2 cm išorinis skersmuo 3.9 cm medžiaga:plastikas spalva:juoda )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Už Xiaomi Mi Robotas Dulkių Mop 2, Mijia 2C STYTJ03ZHM Pakeitimo Atsarginės Dalys Pagrindinėje Pusėje Šepetys Hepa Filtras Mop Rpg

€16.42 - €26.06
( 100% brand new ir aukštos kokybės pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, patvaresni šoninis šepetys leidžia jūsų dulkių siurblys pasiekti giliau į kilimo ir daugiau kruopščiai išvalyti filtras filtrai smulkių dulkių sumažinti dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų nuo skverbiasi į orą, kuriuo kvėpuojate. unikaliai suprojektuoti šepetėliai su gumos padai prisitaikyti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1-10VNT 100% Naujas MPR121QR2 MPR121 MPR121Q M121 QFN-20 Lustų rinkinys

€29.69
( jei reikia daugiau dalių pls spustelėkite aeproduct.getsubject() ir pateikti užsakymą.jei jums reikia daugiau kiekį,pls susisiekti su mumis. jei jums tai kaina ,jei kai kurios dalys negali sužinoti mano parduotuvėje,pls susisiekti su mumis,mes vis dar turime daug dalių, nereikia skelbti. jei turite bet kokių klausimų, nedvejodami susisiekite su mumis,mes jums patenkinamo atsakymo.tikiuosi, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Atsarginės Dalys, Putų & Veltinio Filtro Ryklių NV22 NV26 UV410 XF22 NV22L Dulkių siurblių Priedai Dalis XF22

€7.98 - €10.10
( sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.geriausi linkėjimai! visiškai naujas ir aukštos kokybės pagaminti iš didelio stiprio ir aplinkos apsaugos medžiagos lengva įdiegti siūloma, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Flex Krašto Spragilas Virtuvės Pagalbos Tilt-Galvos Stovi Maišytuvas,4.5-5 Quart Maišytuvas Priedai su elastingais Kraštais Dubenį Grandiklis

€7.96 - €12.24
( maišytuvas priedai su lanksčia krašto spragilas:mūsų spragilas gali nuolat plaka, įbrėžimų ir mišinių ingredientas pusėje ir apačioje užtikrinti maišymo daroma.atnaujintas sustiprintas rėmas siūlo didelį stabilumą ir elektros energijos sunkiųjų maišymo darbo.kaip kitchenaid priedai maišytuvas: medžiagų pagamintas maisto-saugi didelio tankio plastiko, silikono ratlankio ir dažų.puikiai tinka )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Už Roborock S8 Pro Ultra S8 S8+ Priedai Pagrindinėje Pusėje Filtras Šepetys Mop Medžiaga Robotas Dulkių Siurblys, Atsarginės Dalys, Priedai

€18.10 - €25.13
( visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir gerai suderinta sena įranga. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas atlikti savo geriausią. priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra. filtras gali išlaikyti valymo veiklos šlavėjas, tuo pačiu sumažinant prasiskverbti dulkėms, žiedadulkės ir kiti alergenai į orą, kuriuo kvėpuojate norint )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

už I7 I7+ E5 E6 I3

€7.70 - €12.42
( 1. visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir labai suderinta su originalios įrangos. 2. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas .priedas turinys yra nuimti ir kaip kasdienė priežiūra.taip pat sumažina infiltracija dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų į orą jūsų . 3. norint pasiekti geriausią valymo ir filtravimo efektą, valymo reikmenys, turėtų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Už Roborock S7 S70 S7Max T7S T7S Plius Pagrindinis Šepetys Hepa Filtras Pv Pad Atsarginės Dalys, Dulkių siurblių Priedai Balta

€19.18 - €27.01
( daugkartinės, lengvai išardyti; siekiant pratęsti gyvenimą priedai, prašome išvalyti juos reguliariai.atsarginės dalys yra, įskaitant mop šluostės ir kalno,vandens rezervuaras, hepa filtrai,sumetami į šiukšlių konteinerį,pagrindiniai šepečių ir teptukų, dangtelis,šoninis šepetys.švarūs šepečiai išlaikyti savo namų robotas veiklos ne piko efektyvumą.šoniniai šepečiai yra lengva pašalinti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

0-2500 APS / min Greičiu 12V 1000 ML Magnetinė Maišyklė Maišyklės Cheminių medžiagų Magnetinės Maišyklės Namų Lab Skysčio Kombaino Įranga, EU Plug

€21.27 - €37.31
( produkto aprašymas maišant talpa: 1l greitis: 0-2500rpm leistina aplinkos temperatūra: 5-40 ° c leistina santykinė oro drėgmė: 80% didžiausias ilgis maišyklės: 30mm įėjimo galia: 3w elektrodo galingumas: 1w maitinimo įtampa: 50 hz darbo plokštelės medžiaga: poliesterio plėvelė darbo skydelio dydis: 85 * 85 (mm) kryptis: rotacija pagal laikrodžio rodyklę kištuko tipas: eu plug,ji taikoma indonezija, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Karštas Vakuuminis Šlavimas Pagrindinis Šepetys Mop Audinio Pusėje Teptuku, Kempine Filtro Rinkinys Neatsvor X500 Nuimamas Buitinių Prietaisų Dalys

€18.54 - €24.39
( karštas vakuuminis šlavimas pagrindinis šepetys mop audinio pusėje teptuku, kempine filtro rinkinys neatsvor x500 nuimamas buitinių prietaisų dalys visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir gerai suderinta sena įranga. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas atlikti savo geriausią. priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra. valymo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Hepa Filtras Dulkių Maišas, Atsarginės Dalys, Balta Plastiko Roborock S8 S8+ S8 Pro G20 Priedai Hepa Filtras Dulkių Maišelis

€9.99 - €15.37
( hepa filtras dulkių maišas, atsarginės dalys, balta plastiko roborock s8 s8+ s8 pro g20 priedai hepa filtras dulkių maišelis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, yra patvarus ir funkcionalus. prabangus ir rafinuotas, labai suderinta su įranga.tvirtas ir patvarus, ilgas tarnavimo laikas, lengvas montavimas ir patikimas naudoti. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas atlikti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

3X Gumos, Pagrindinis Šepetys Roborock S7 Robotų Dulkių siurblys Dalių Pakeitimas Voleliu, Teptuku

€11.54 - €18.92
( sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.geriausi linkėjimai! aukštos kokybės teptuku siūlo nuoseklų valymo veiklos rezultatus ant grindų ir kilimų ir ilgalaikį patvarumą. multi-directional )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Skalbimo Mašinos Savininkas Universal Mobile Šaldytuvas Stovi Bazė Reguliuojamas Pagrindas Džiovintuvas Šaldytuvas, Virtuvės Reikmenys

€37.95 - €52.71
( paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą. 100% originalus ir goo d kokybės, su laisvai po pardavimo garantija . universalus reguliuojamas skalbimo mašina, šaldytuvas bazės skalbimo pjedestalo iškeltas stendas puikus pakaitalas senas ar pažeistas vienas.gera apkrova ir stiprus stabilumo naudoja sustiprinto plieno vamzdis, patvarus, išjungti, atsparus smūgiams & atsparus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mikrobangų Krosnelė Laikmatis WLD35-1/S WLD35-2/S Midea Mikrobangų Dalių Pakeitimas Atsarginės Dalys, Priedai Pakeitimo

€5.89 - €7.54
( savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės. metalo medžiagos, aukštos temperatūros varža, ilgas tarnavimo laikas. kompaktiškas dizainas, lengvas, tvirtas ir lengvai įdiegti. tai yra elektroninis orkaitės laikmatis galite nustatyti, kad už . jis yra plačiai naudojamas dėl vėlavimo kontrolę slėgio viryklė, elektrinė orkaitė, mikrobangų krosnelė, elektrinis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2vnt Oro Fryer Krepšelį Krosnelė, Nerūdijančio Plieno Grotelės Krepšelį, Non-Stick vielos tinklo Krepšys, Oro Fryer Lovelių iš Vielos Stovo Krepšelio

€13.53 - €20.19
( paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą. mes siūlome nuolaida didelis kiekis.kviečiame susisiekti su mumis ! 2vnt oro fryer krepšelį krosnelė, nerūdijančio plieno grotelės krepšelį, non-stick vielos tinklo krepšys, oro fryer lovelių iš vielos stovo krepšelio non-stick akių krepšiai, didelio dydžio ir didelės talpos, galite įdėti maisto tiek, kiek norite. stiprus )