0

Meniu

100vnt/Set Mechaninė Klaviatūra Stabilizatorius Palydovinės Jungiklis Duslintuvas Kino Pagalvėlės

Parduotuvė: Kompiuterių Periferiniai Įrenginiai
100vnt/Set Mechaninė Klaviatūra Stabilizatorius Palydovinės Jungiklis Duslintuvas Kino Pagalvėlės

100vnt/Set Mechaninė Klaviatūra Stabilizatorius Palydovinės Jungiklis Duslintuvas Kino Pagalvėlės

( 0 Atsiliepimai )
€3.58 - €4.84
Prekės kodas: a289631

Produkto informacija

Savybės:

OOTDTY

visiškai naujas ir aukštos kokybės

Pirmasis atskyrimas tipo duslintuvas padas su palydovinės veleno. ( pagrindo tarpiklis suteikia stabilumą ir keičiamų false veleno tarpiklis suteikia daugybę triukšmo mažinimo funkcijos)

Ji yra labiau pagrįstas naudoti 0,1 MM storio pagrindo tarpiklis, siekiant išvengti pasyvaus atidarymo palydovinės veleno kaištiniai ir Palydovinės veleno deformacijos problema.

Bazinė padas yra pagamintas iš individualų naftos sugeriančios medžiagos, kuri gali veiksmingai sugerti riebalų perteklių ir išvengti nelankstumą sukelia perteklinis tepalas.

Vidaus duslintuvo trinkelėmis klaidingas velenas yra perkurta, kitos palydovinės velenai.Mažesnių duomenys yra lengviau įklijuoti į ir suderinamumas yra geriau.Putų medžiagos ir Teflono medžiagos yra du būdai, kaip duslintuvas.Dar vienas pasirinkimas, dar viena galimybė. (Žr. instrukciją žemiau informacijos)

Įrengtos dvi storio plieno viela stabilizavimo pagalvėlės skirtingų palydovų velenai, kuris turi geresnį suderinamumą.

Techniniai duomenys:

Stilius: Standartinis

Stilius: Mažas

Modelis: Tarpiklis

Medžiaga: Plastikinės & Putų & Teflonu

Instrukcijos:

1: 6.1 ir 6.2 vidaus duslintuvo trinkelės false veleno, ir tik viena iš dviejų medžiagų, gali būti įterptas.

2: Palydovinės velenai turi būti pasirengę patys.Šio gaminio sudėtyje nėra palydovinės velenai.

3: įsitikinkite, kad palydovinės velenas yra nemokamas alyvos, prieš prijungiant ją.

Komplektą Sudaro:

20x Bazė Kietas Padas 0.1 MM

20x Tyla Mygtukai Apačioje False Veleno (0.1+0.2+0.3 MM)

20x Vidaus Duslintuvas Trinkelėmis Klaidingas Veleno ( Puta )

20x Vidaus Duslintuvas Trinkelėmis Klaidingas Veleno (Teflonu)

10x Plieninės Vielos Stabili Pagalvėlė 0,8 MM

10x Plieninės Vielos Stabilizavimo Trinkelėmis 1MM

Pastaba:

Viena: Šis produktas tinka tik PCB palydovinės velenai, ne plieno plokštė palydovinės velenai, prašome žinoti!

Du: Kiekvienas paketas gali būti naudojamos dvi palydovinės velenai su 80% specifikacijas.

Tris: Dauguma tarpikliai yra gydomi dėl atliekų šalinimo, ir maža dalis negali būti įvykdyta dėl dydžio priežasčių.Nereikia grąžinti kompensacijos dėl to, kad sunku suplėšyti arba įklijuoti.Prašome gerai pagalvoti prieš .

  • Modelis - Tarpinė
  • Tipas - Pereiti Flim
  • Stilius - Mažas
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas - ATIDARYTI-SMART

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

SATA 3 PCI Expansion Card PCI-E/PCIE SATA Valdiklio SATA Daugiklis SATA3 6Gbps Asmedia ASM1166 Mikroschemą HDD SSD

€22.90 - €36.36
( sata 3 pci expansion card pci-e/pcie sata valdiklio sata daugiklis sata3 6gbps asmedia asm1166 mikroschemą hdd ssd 1. suderinamas su pci-experss specifikacija v2.0 ir atgal suderinamas su pci-express 1.x 2. laikomasi serial ata 3.0 specifikacija 3. magistralės tipas pci express x4 sąsaja, suderinama su pci express x4, x8, ir x16 lizdą. 4. palaikomų ryšių tarifai 6.0 gb / s, 3.0 gbps ir )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Usb Šakotuvą Su Jungikliu Dizaino Didelės spartos 4-in-1 Usb3.0 Hub Aliuminio Lydinio Multi-splitter Adapteris Nešiojamas Hdd Flash Drive Žaidimas

€7.42 - €11.08
( usb3.0 hub aliuminio lydinio 4-in-1 daugiafunkcinis centras su nepriklausomų jungiklis plug and play didelio greičio duomenų perdavimą, multi adapteris, splitter laptopo hdd flash drive žaidimų konsolės patogus valdymas: kiekvienai usb prievadas turi atskirą įjungimo/išjungimo jungiklis, leidžianti atskirai reguliuoti prijungti prietaisai. aukštos pavarų dėžė: su perdavimo greitis iki )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pelės Shaker Prietaiso USB Pelė Jiggler Išlaikyti Apskaičiuoti/PC/Laptop Miega, Vairuotojo-Nemokamai Dropship

€15.56
( savybės: ootdty palyginti su kitomis solid color stilių rinkoje, šios pelės shifter - yra ne tik jūsų darbo asistentas, bet taip pat ir puiki puošmena ant darbastalio; erdvinio įgaubtas skydelis gali prisitaikyti prie standartinės pelės dydžio ir pelę, laikiklis, kuris apsaugo nuo atsitiktinio pelės lašas. atpažįstamas sistema - kaip įprastas laidinis pelė, o ne nežinomo prietaiso, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1PC Plokštė USB 19/20PIN Antraštė 1 2 Išplėtimo Splitter Cable, 20cm Lašas laivybos

€7.27 - €12.52
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės naudojant šį produktą, jūs galite išplėsti usb 19p, kad ateina su plokštėje, į vieną du (20pin turėtojas, tuščias vieną pin yra taip pat vadinamas 19pin). 1, 2 usb moterų varžtas panel mount tipo plokštė 19pin/20pin plokščio kabelio. galite naudoti usb tipo moterų konvertuoti usb3.0 (20pin antraštė), )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Non-slip Žaidimų Pelės Mygtukai Aukštos kokybės Žaidėjus Patvarus Tiksliai Sekti Kompiuterio Klaviatūra Stalas Kilimas Žaidimų Mygtukai Žaidimų Priedai

€3.22 - €6.57
( non-slip žaidimų pelės mygtukai aukštos kokybės žaidėjus patvarus tiksliai sekti kompiuterio klaviatūra stalas kilimas žaidimų mygtukai žaidimų priedai aprašymas: 100% brand new aukštos kokybės. neslidus, saugus, netoksiškas. natūralaus veltinio medžiagos, pajusti daugiau komforto. aukštos non-slip gumos, didelis kietumas, to paties tipo, ilgas tarnavimo laikas, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

RYRA ATX pagrindinė Plokštė 24P Maitinimo 90 Laipsnių Posūkio Jungtis Laidai Kompiuterio Valdymo Vadovas "PASIDARYK pats" Kompiuterių Priedai

€3.94 - €7.88
( atx pagrindinė plokštė 24p maitinimo 90 laipsnių posūkio jungtis laidai kompiuterio valdymo vadovas pasidaryk pats kompiuterių priedai aprašymas: medžiaga: eva skaičius filialas jungtys: vienas vadovas produkto savybės: optimizuoti vidaus elektros instaliacijos, važiuoklės ir pagražinti važiuoklės techniniai duomenys: 1. lydmetalis sąnariai yra visiškai 2. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

4X 24-Pin Female ATX PSU PC Maitinimo Starteris Testeris Pradėti Jumper Ridge Laidas Su įjungimo/IŠJUNGIMO Jungiklis,50Cm

€7.52 - €19.79
( 4x 24-pin female atx psu pc maitinimo starteris testeris pradėti jumper ridge laidas su įjungimo/išjungimo jungiklis,50cm paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą. 24-pin atx/eps maitinimo jungiklis kabelį, galite lengvai įjungti ir išjungti jūsų atx maitinimo šaltinio. apšviestas raudona led maitinimo jungiklis rodo, kai maitinimas yra įjungtas. tinka bandymų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Atnaujinti Padidinti Superfine Silikono Neslidus Ergonomiškas Pelės Mygtukai Riešo Parama

€1.73 - €2.55
( visiškai naujas ir aukštos kokybės ootdty medžiaga: silicio, atminties putos, superfine audinys spalva: juoda specialių skirtas naudoti su klavišiniai), padeda sumažinti skausmą ir skausmas kompiuterių rašyti. padeda išvengti (pasikartojantis padermės žala) patogus medžiagos ir minkštos formos, sumažina įtampą ant riešų. ergonomiškai suprojektuoti, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1PCS Naujas Touchpad Kairėn, Dešinėn Klavišą Mygtuką "Dell" E7240 E7440 A12AN4

€3.63 - €5.19
( 100% brand new ir aukštos kokybės ! medžiaga:plastikas+metalas modelis:dėl dell e7240 e7440 a12an4 spalva:kaip nuotraukose pakuotė:1pcs )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1pcs USB 3.0 20-Pin Male Į USB 2.0 9-Pin motininės Plokštės Antraštė Moterų Adapterio Kabelis

€3.10 - €4.43
( aprašymas: šis adapteris leidžia prijungti usb 3.0 plokštė su usb 2.0 prievadų.galintys 480mbps duomenų perdavimo spartą, jums niekada kova, iš lėto usb jungtys, dar kartą! savybės: usb 3.0 20pin vyrų: prijunkite savo plokštę usb 2.0 9pin moterų: prijunkite savo usb 2.0 prietaisai įjunkite usb 2.0 prietaisas prijungtas usb 3.0 20pin vyras duomenų greitis: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

148/66 Klavišus MDA Profilis Mielas Gyvūnų Tema Keycaps Mechaninių Žaidimų Klaviatūra Mx Jungiklis PBT Penkių pusių Sublimacijos Klavišą Caps

€17.36 - €34.72
( tai yra keycap tai keycap ne klaviatūros nėra klaviatūros pakuotės: brand new langelyje, aukštis: 66keys yra mda aukštis/148keys yra vyšnia aukštis medžiaga: pbt medžiagos, alyvos-nemokama ir nepermatomas procesas: sublimacijos skaičių klavišus: 66keys/148keys (pasirinktinai) parama: dauguma įrengta mechaninė klaviatūros (61, 64, 68, 84, 87, 98, 104, 108, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

USB C Iki HDMI Suderinamus Skelbimų Ter centras " Samsung Dex Stotis MHL Galaxy S8 S9 S10/Plus Pastaba 10/9 Tab S4 S5E S6 C Tipo

€8.79 - €13.51
( savybės: 1. ultra video:hdmi suderinamus uosto gali išvesti iki 4k @ 30hz rezoliuciją prijungtas invigilatoring. 2. ne vairuotojas reikalingi: šis produktas neturi reikalauti, kad vairuotojas, plug and play.paramos karšto sw funkcija. 3. aukštos kokybės dizainas: ultra-plonas ratus šis produktas yra pagamintas iš aliuminio num lydinio, tvirtas ir lengvas. 4. geros kokybės: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Penkis Kartus Saugos Adapteris Labiau Stabili Perdavimo 4-port C tipo Stebulės Stabili Prietaiso Prijungimas 4-port Usb 3.0 Hub

€4.19 - €9.31
( penkis kartus saugos adapteris labiau stabili perdavimo 4-port c tipo stebulės stabili prietaiso prijungimas 4-port usb 3.0 hub aprašymas: produkto pavadinimas: 4-port usb3.0 hub dydis: 103 * 35 * 11mm svoris: 33g spalva: juoda techniniai duomenys: 1.palaiko 4 sąsajos: išspręsti problemą, kad trūksta usb prievadą,palaiko kelis įrenginius prijungti ir )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Gamer Kilimėlis Juodos Ir Baltos spalvos, Minimalizmas Pelės Mygtukai Dideli, Pelės Kilimėlis, gamtinio Kaučiuko Stalas Kilimas Stalas Kilimėliai Dizaino Mousepads 100x50cm

€12.16 - €20.26
( atkreipkite dėmesį: pirmiau nuotraukų nėra visas mūsų pelės mygtukai.mes tūkstančiai skirtingų modelių.prašome susisiekti su mumis, jei jūs neturite rasti vieną, kuri jums patinka. 1. yra įvairių laivybos pasirinkimas.aviatickets.lt standartinis pristatymas yra priimtinesnis, manydama, kainą ir saugos.dhl,ups, fedex yra greitesnis pristatymas nuomones jei jūs neprieštaraujate, apie )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šviežių Laimingas Pelės Kilimėlis su Ergonomiška Riešo Poilsio Patogus Atminties Putos Anti-slip, Atsparios Gumos Pagrindo Kilimėlis Mergaičių Berniukų

€16.60 - €21.84
( * mūsų klaviatūra riešo poilsio ir pelės padas pagamintas iš atminties putos, ilgalaikio stabilumo ir ne-lengva deformacija, lėtai auga, patogus.priimti minkšta ir kvėpuojanti atminties putų medžiagas, siekiant suteikti ilgalaikę paramą savo riešą. * ne slydimo gumos pagrindas suteikia sunkiųjų rankena išvengti stumdomas ar nepageidaujamo judėjimo klaviatūros ir pelės kilimėliai, dvigubo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1.8 Colio 40Pin ZIF/CE SSD HDD Standųjį Diską, 7+15 22 Pin SATA Adapteris Keitiklis Valdyba

€3.30 - €4.72
( 1.8 colio 40pin zif/ce ssd hdd standųjį diską, 7+15 22 pin sata adapteris keitiklis valdybos 100% naujas;pakeisti sata kietąjį diską 1,8 colių zif ratai iš toshiba / hitachi . leidžia prijungti 1.8 colio zif/ce ratai su sata kabeliu arba priimančiosios lizdą. jokių tvarkyklių reikia, tai zif į sata konverteris yra lengva įdiegti. tai ce sata adapteris yra rekomenduojama naudoti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kompiuterio Pelės Padas 900x400 Skullgirls Žaidimų Priedai Pc Gamer Stalas Kilimėlis, Klaviatūra, Kilimėlis Kabineto Xxl Didelis Kilimo Greitis Pelių

€72.05 - €107.54
( mes stengiamės jums!jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis. mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau! pastaba: tikrąjį dydį pelės mygtukai yra taikoma spalvos pavadinimas dėmesio 1.gaminio spalva turi šiek tiek skiriasi,nes tai yra mūsų pasidaryk pats rankų darbo gamybos (šilumos perdavimas) 2.kai jūs gaunate savo sklypo,atidarykite ją tik šiek tiek )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

38CM Ilgio FFC Ribbon Cable AWM 20706 105C 60V VW-1 4K HDTV

€7.61
( specifikacija: ilgis : 380mm atstumas : 0.5 pin numeris : kabelis plotis : jungtis: a( ant tos pačios pusės - averse kryptimi ) pakuotę įeina : lankstus kabelis x 1 vnt jei jums reikia kitos specifikacijos juostelės kabelis, prašome susisiekti su mumis! )