0

Meniu

Melžimo Mašinos Dulkių Siurblio Mentės Mažas Trinties Koeficientas, Aukšto Slėgio Atsparumas Dulkių Siurblio Mentės Melžimo Mašina

Parduotuvė: Namų Apyvokos Dalys
Melžimo Mašinos Dulkių Siurblio Mentės Mažas Trinties Koeficientas, Aukšto Slėgio Atsparumas Dulkių Siurblio Mentės Melžimo Mašina

Melžimo Mašinos Dulkių Siurblio Mentės Mažas Trinties Koeficientas, Aukšto Slėgio Atsparumas Dulkių Siurblio Mentės Melžimo Mašina

( 0 Atsiliepimai )
€21.53 - €35.30
Kategorijos: Namų Apyvokos Dalys
Prekės kodas: a293927

Produkto informacija

4Pcs Dulkių Siurblys Mentiniai Ašmenys Lapas Mobili Melžimo Mašina, Dulkių Siurblių Dalys, Priedai

1. Aukštos Lenkimo Stiprumas: Dulkių siurblys-mentiniai yra pagamintas iš stiklo pluošto.Medžiaga turi didelį lenkimo stiprumas ir nėra lengvai deformuojasi ir sulenkti.

2. Aukštos Tepimo ir Mažos Trinties Koeficientas: Po tepimo, trinties yra mažas, kuri gali veiksmingai atsispirti aukšto slėgio ir dilimo.

3. Sunaudojamas: Šis dulkių siurblio mentės yra vartojimo, ir gali būti pakeistas, kai vakuuminis siurblys negali dirbti paprastai dėl prarastų silpsta.

4. Lengva Įdiegti ir Pakeisti: Dulkių siurblio mentės už mobilus melžimo aparatas yra lengva įdiegti ir pakeisti ir turi ilgą tarnavimo laiką.

5. Geras Kūrinys: Dulkių siurblys-mentiniai, išskirtinį apdailos ir gražus išvaizdą, suteikia jums puikias naudojant patirtis.

Specifikacija: Elemento Tipas: Vakuumo Siurblys Mentiniai

Gaminio Medžiaga: Stiklo Pluoštas

Paketų Sąrašo: 4 x Dulkių Siurblys Mentiniai

Apie atsiliepimą

Jei jus tenkina mūsų produktus, Pls mums 5 Žvaigždučių.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Mes jums teigiamų atsiliepimų gavęs mokėjimą.Jei jūs esate nepatenkinti savo daiktus, susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Mokėjimo

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda .

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū !

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI pakuotę ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs elementą, jo sąlyga ir pakuotės su visais komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Aviatickets.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Tipas - Dulkių Siurblių Dalys

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

0-2500 APS / min Greičiu 12V 1000 ML Magnetinė Maišyklė Maišyklės Cheminių medžiagų Magnetinės Maišyklės Namų Lab Skysčio Kombaino Įranga, EU Plug

€21.27 - €37.31
( produkto aprašymas maišant talpa: 1l greitis: 0-2500rpm leistina aplinkos temperatūra: 5-40 ° c leistina santykinė oro drėgmė: 80% didžiausias ilgis maišyklės: 30mm įėjimo galia: 3w elektrodo galingumas: 1w maitinimo įtampa: 50 hz darbo plokštelės medžiaga: poliesterio plėvelė darbo skydelio dydis: 85 * 85 (mm) kryptis: rotacija pagal laikrodžio rodyklę kištuko tipas: eu plug,ji taikoma indonezija, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Karštas Vakuuminis Šlavimas Pagrindinis Šepetys Mop Audinio Pusėje Teptuku, Kempine Filtro Rinkinys Neatsvor X500 Nuimamas Buitinių Prietaisų Dalys

€18.54 - €24.39
( karštas vakuuminis šlavimas pagrindinis šepetys mop audinio pusėje teptuku, kempine filtro rinkinys neatsvor x500 nuimamas buitinių prietaisų dalys visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir gerai suderinta sena įranga. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas atlikti savo geriausią. priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra. valymo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Plissé Skrudintuvas iš Termoplastinės Dervos, Balta. JAV Kištuką. 850W

€810.12 - €1 052.11
( skrudintuvas sudaro baltas korpusas pagamintas iš plastiko ir vidiniai komponentai pagaminti iš nerūdijančio plieno. : 12 x 8 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

ir Skydelis

€1 007.60 - €1 308.57
( ejxlzetruchizevnuugslk7ntcqp1ffiyklmzg7pyczkkcjpz1einzqwntawnddsuegekq8akqcaosestw== )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

50-Pack Valgio Ruošimo Talpas Daugkartiniai To-Go Maisto Konteineriai, Plastikiniai Bento Dėžutės Maisto Produktų Laikymo Priešpiečių Dėžutė

€25.14 - €29.58
( [1 skyriaus valgio ruošimo talpas su leaproof dangteliai] - 1 skyriumi sunku-plastikinių statybos jokių įtrūkimų ar breaking pakeliui.nuotėkio įrodymas, dangteliai bus sandariai antspaudas maisto konteineriai, miltai prepping, užkirsti kelią erzina nuotėkio arba išsiliejimo jūsų krepšyje ar šaldiklis. [mikrobangų saugus šildymo maistas]- ar esate skubėti , arba pašildyti maistą mikrobangų ne ar )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Smartmi Tualeto Dangčio 2Pro Sėdynės Dangčiu Elektros Automatinė Indukcijos Bidė Dirbti su Mijia Nuotolinio Valdymo 1200W 220V Dezodorantas

€462.21 - €660.31
( smartmi tualeto dangčio 2pro sėdynės dangčiu elektros automatinė indukcijos bidė dirbti su mijia nuotolinio valdymo 1200w 220v dezodorantas mi home app: parsisiųsti app google play ir app store programa palaiko mutis-kalbos nustatymas jei app ryšio užmegzti nepavyksta, prašome pereiti per regioną, kinija app nustatymus, tada iš naujo. savybės: - rūšių )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Iš Viso Nonstick Bakeware Rinkinys

€292.02 - €379.24
( ir skanus, net kepimo prasideda, su tvirtas, ir saldus, nonstick veiksmų , iš viso nonstick bakeware 6-piece set.nonstick technologijų ir sprendimas orientuotas nustatyti bakeware išskiria iš kitų nonstick bakeware.technologijų prasideda iškėlė apskritimus ant kepimo paviršius yra padengtas aukščiausios kokybės, nonstick.valcavimo-ratlankio bakeware numatytos plačios rankenos daug , net ir su didelių )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

10vnt Dulkių siurblio Maišeliai 6.959-130.0 Filtro Maišeliai A2201 WD3 Filtro Maišeliai Wet & Dry " Dulkių siurblių Dalys

€16.77 - €23.96
( pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, ekologiška ir ilgaamžė.rafinuotas ir subtilus, puikiai suderinta su įranga.suderinami modeliai: dėl 2201, a 2204, a 2204 ,a 2206 x 2236 x pt, a 2251 man f1,se 4001,se 4002,a 2254 mane,2534 pt,a 2554 mane,2600000000 4 x 2. 654 mane,2656 x plus,wd 3.200,wd 3.300 m,wd3,mv3,se 4001,se 4002,wd 3.150,wd 3.200,wd 3.230,wd 3.250,wd 3.300,wd 3.310,wd 3.370,wd 3.500,wd 3.5,wd )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pagrindinėje Pusėje Šepetys Hepa Filtras D Serijos D7 D85 D3 D4 D5 D6 D75 D80 Robotas Dulkių siurblys

€13.03 - €24.13
( pagrindinė medžiaga : 100% pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos, lengva valyti.lengva įdiegti ,nereikia išleisti papildomų energijos ir laiko.paruošti naudojimui, tai yra patogu, higieniškas ir saugus ,efektyvus valymas.minkštas ir švelnus, nepakenks grindų paviršiaus.tinka kietmedžio, laminatas, marmuras, keraminės plytelės, medžio ir kitų paviršių plovimui, kilimų ir kt.rekomenduojama pakeisti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Priedai Hepa Filtras Mop Skudurėlį Dulkėms Rinkti Šiukšlių Maišą Roborock S7 T7S T7S Plius G10

€16.36 - €24.42
( 1. visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir labai suderinta su originalios įrangos. 2. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas ne piko efektyvumą.priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra.taip pat sumažina dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų iš seeping į orą, kuriuo kvėpuojate. 3. norint pasiekti geriausią valymo ir filtravimo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

14Pcs atsarginių Dalių Rinkinys, Skirtas "Ilife" A8 A6 X620 X623 Robotas Dulkių siurblys Roller Pagrindinis Šepetys Pirminio Filtro, Šoninių Šepečių

€21.05 - €25.66
( filtras sugeria namų kvapų iš naminiai gyvūnai, maisto gaminimas, rūkymas, wildfire, ir kenksmingų voc šoninis šepetys gali eiti giliai į kampus ir kraštus, kad pašalinti daugiau purvo, dulkių ir nuolaužų lengva įdiegti ir pašalinti, nereikia išleisti papildomų energijos ir laiko. priedai yra lengva pašalinti nešvarumus, dulkes ir šiukšles iš kampų ir briaunų veiksmingai.ypač )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pakeitimo Pagrindinis Filtras Šepetys Mop Max / Max+ Robotas Dulkių Dalys

€9.66 - €14.21
( spalva:foto spalva medžiaga:abs pakuotės turinys: 1 x pagrindinis šepetys 2 x trikampės juoda šoniniai šepetėliai 2 x filtrai 2 x mops tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.pastaba: šviesos ir skirtingų ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

LT1000P Pakeisti Šaldytuvas Vandens filtrai Už LT1000P3, ADQ74793501 200 Litrų Šaldytuvas Vandens filtrai

€15.51 - €19.39
( suteikti jūsų šeimos su švaresnis, naujesnis, skaniau vandens ir ledo. sertifikuota filtrai sumažinti teršalų jūsų ramybė. suteikia aukštos kokybės geriamasis vanduo, pašalinant teršalus, pavyzdžiui, pesticidų, cheminių medžiagų, plovimo ir valymo priemonių. pašalina 99,99 proc. cistos, 99% iš asbesto ir beveik visi gyvsidabrio, švino ir benzeno pašalina herbicidus, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1 Pora Šaldytuvo Rankena Apima Praktinių Rutulio Formos Rankena Durų Rankena Padengti Dvigubas Durų Šaldytuvas Pirštinės Virtuvės Įrankiai

€4.56 - €5.56
( jus rankenos gražus ir švarus: jis yra skirti išlaikyti virtuvės prietaisai rankena nuo dėmių, purvinas vaikas rankas, vandens ir pirštų atspaudus, ir ar elegantiška apdaila taip pat. norėdami išvengti durų rankena nebūtų per karšta ar per šalta, kad jūsų gyvenimas patogesnis 2 gabalus : mūsų apima turėti sagties tvirtinimo lengviau reguliuoti, bei puikiai dera prie bet kokios virtuvės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pakeisti Nuotolinio Valdymo HP04 HP05 HP06 HP09 Oro Valymo Ventiliatorius Šildymo ir Vėsinimo Ventiliatorius (Sidabrinė)

€1.99 - €3.43
( tipas: už hp04 hp05 hp06 hp09 oro valymo ventiliatorius darbo teisė ir be programos, technologijos, lengvas, pakeiskite nuotolinio valdymo puikiai.maitinimas: cr2025 baterijos (neįtraukta) spalva:sidabrinė medžiaga:plastikinės pakuotės turinys: 1 x nuotolinio valdymo tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.pastaba: šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pakeitimo Pagrindinis Šepetys Ecovacs DEEBOT Dulkių siurblys OZMO T8 AIVI/ T8/ N8 Pro/ N8 Pro Plus/N8/N8+/920/950/ T5/ N7

€4.17 - €15.45
( pakeitimo deebot ozmo t8 pagrindinis šepetys suderinama su t8 ecovacs deebot 920 950 t5 n7 n8 pro+ n8+ n8 pro n8 t8 aivi.naujai sukurta anti-likvidavimo deebot 920 pagrindinis teptuku, voleliu, teptuku pasukti galima prisitaikyti, galima valyti dulkių į dulkes lauke ir išvengti plaukų painiojimąsi aukštos kokybės ecovacs deebot ozmo t8 pakeitimo šepetys, pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1 Set HEPA Filtrai Suderinama Roborock S7 T7S T7S Plius Robotas Dulkių siurblys atsarginės Dalys

€11.68
( 1 set hepa filtrai suderinama roborock s7 t7s t7s plius robotas dulkių siurblys, atsarginės dalys, nauja ir aukštos kokybės pagaminti iš didelio stiprio ir aplinkos apsaugos medžiagos lengva įdiegti filtro ekrane galima laikyti valymo veiklos sweeper ir sumažinti skverbtis dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų į orą, kuriuo kvėpuojate siūloma, kad reikėtų keisti kas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Plaunamas HEPA Filtras T10 T20 T30 Rankinį Dulkių siurblių Priedai Didelio Efektyvumo Filtras Dalis Komplektai

€16.11 - €25.17
( hepa filtro popieriaus įmaišykite į šį filtrą.dėl specifika medžiaga hepa, ji gali būti perdirbamos po plovimo, kad išdžiūtų.didelio efektyvumo filtras dulkių, išvengti dulkių patekimo į variklį , pratęsti tarnavimo variklio apsauga variklio.gali filtras, vandens atsparumas skalbimo ir gali būti naudojamas kelis kartus.pakeisti filtrą reguliariai bazė padės jūsų mašina gerai dirba.pakeisti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

115115 Filtrai, Dalys, Priedai Winix Plasmawave C535, 5300-2, 6300-2, 5300, 6300, P300, AM90, 9000, 5000, 5000B, C909

€37.50 - €50.68
( 115115 filtrai, dalys, priedai winix plasmawave c535, 5300-2, 6300-2, 5300, 6300, p300, am90, 9000, 5000, 5000b, c909 [compatibile modelių], kad 115115 pakeitimo tiesa, hepa filtras, yra puikiai suderinamas su winix oro valymo modeliai c535, 5300, 5300-2, 6300, 6300-2, p300, c535, am90, 9000, 5000, 5000b, c909, 9800, palyginti su dalimi # už winix 115115 dydis 21 filtras [kodėl reikia anglies pirminis )