0

Meniu

Už Cecotec Conga 1090 1790 Titano Ultra Robotas Dulkių Pakeitimo Atsarginės Dalys, Reikmenys, Pagrindinis Šepetys Hepa Filtras

Parduotuvė: Namų Apyvokos Dalys
Už Cecotec Conga 1090 1790 Titano Ultra Robotas Dulkių Pakeitimo Atsarginės Dalys, Reikmenys, Pagrindinis Šepetys Hepa Filtras

Už Cecotec Conga 1090 1790 Titano Ultra Robotas Dulkių Pakeitimo Atsarginės Dalys, Reikmenys, Pagrindinis Šepetys Hepa Filtras

( 0 Atsiliepimai )
€12.55 - €19.60
Kategorijos: Namų Apyvokos Dalys
Prekės kodas: a245890

Produkto informacija

Visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir labai suderinta su įranga.

Švarus priedai išlaikyti savo namų robotas ne piko efektyvumą.Priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra.Taip pat sumažina infiltracija dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų į orą, kuriuo kvėpuojate.

Norint pasiekti geriausią valymo ir filtravimo efektą, valymo reikmenys, turėtų būti keičiami kas 2-3 mėnesius pagal vartojimo dažnumą.

HEPA filtras gali žymiai pagerinti oro kokybę ir sumažinti dalelių dydis iki 99.97%.Padeda pašalinti namų dulkės, gyvūnų pleiskanos, ir daugiau.

Atsisveikinti su kvapų, pre-filtras gali padėti sumažinti nemalonių kvapų iš augintiniai, dūmų, maisto gaminimas dūmus, ir įvairių namų ūkio produktų ir cheminių medžiagų.

Spalva: Black & Blue

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

2 x pagrindinis šepetys

8 x šoninis šepetys

4 x filtras

1 x Valymo šepetėlis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

10VNT Robotas Dulkių siurblys Pakeitimo Sweeper Filtro Rinkinys S8

€10.73 - €16.78
( 1. visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir labai suderinta su įranga. 2. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas rezultatus.priedas turinys yra nuimti ir kaip kasdienė priežiūra.taip pat sumažina infiltracija dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų į orą jūsų . 3. norint pasiekti geriausią valymo ir filtravimo efektą, valymo reikmenys, turėtų būti pakeistas 2-3 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Už Xiaomi Mijia G1 MJSTG1 SKV4136GL Robotas Dulkių Mop pagrindinių Atsarginių Dalių Mop Stovėti Mop Turėtojas Mop Rpg

€27.68 - €34.61
( ilgaamžiškumas: aukšto lygio pc medžiagos, kad šis vandens bakas turi būti patvarus.compatibale modelis: už xiaomi mijia g1 mjstg1 robotas dulkių siurblys dalys pakeisti atsarginės dalys laiku padės jūsų robotas dulkių siurblys palaikyti gerus valymo rezultatus.kiekvienas rinkinys atsarginių dalių rekomenduojama naudoti šešis mėnesius, ir tada pakeisti naujas atsargines dalis.spalva:kaip pavaizduota )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pakeitimo Filtras Nustatytas Ryklių NV602UK NV602UKT NV702UK NV702UKT Vertikaliai Spragas

€9.21 - €10.83
( suderinama su ryklių nv602uk nv602ukt nv702uk nv702ukt dulkių siurbliai pakeisti savo filtrus reguliariai būtų išlaikyti savo vakuumas prie didžiausio našumo siūloma keisti hepa filtrą kas 6 mėnesius ir putų filtrą kas 3 mėnesius spalva:foto spalva medžiaga:plastikinės pakuotės turinys: 1 * filtras 2 * kempinė 2 * veltinio 1 * valymo šepetys tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.pastaba: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Židinio Įrankių Rinkinys, Sunkiųjų Kaustytomis Geležies Gaisro Vietą Toolset, Juoda

€442.78 - €575.03
( klasikinis 5-dalių židinio įrankių komplektas: 5 gabalus, židinių įrankiai ateiti į vieną paketą.4-kojų stovėti išlaiko nustatyti, stabilus ir svarus.židinys žnyplės padeda vieta kindling saugiai ir perkelti žurnalus, ir teptuku funkcijų įmonė šeriai valyti pelenų ir nuolaužų greitai.gaisro pokerio veikia puikiai, išmaišyti ir gaisras, ir kastuvą pašalinti rąstų. & tvirta konstrukcija: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2023 Nauji 2vnt Oro Kondicionierius Saugos Skystis Vožtuvams Adapteris R410 Šaldymo Dulkių Priežiūros Jungikliai R22 Aptikimo Įrankį

€41.38 - €63.67
( savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės kilnojamasis antpirštis leidžia tiksliai kontroliuoti, aukšto ir žemo slėgio vožtuvai adata jūsų oro kondicionavimo sistema, o uždaromos gamyklos tvarkymo užtikrina patikimumą. nesvarbu, ar esate namą, nori atnaujinti savo šaltnešis arba profesinės priežiūros darbuotojai, arba montuotojas, šie vožtuvai yra sutiable )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Atsarginės Dalys, Gumos Disko Pavara Storio Veleno Atsargines Dalis Magija 900W

€2.19 - €3.36
( visiškai naujas ir aukštos kokybės lengva įdiegti.pakeitimo sulčiaspaudė jei jūsų kompiuteris neveikia .šio peilio pavara yra pagaminta, su aukštos kokybės patvarus gumos.norėdami pašalinti savo skaldytų gabalas: pasukite gumos pavarų pagal laikrodžio rodyklę, laikydami peilį pastovus.jums reikia naudoti tiekėjas, storas audinys, ir mineralinės alyvos ar kitų alyvos tepimui.spalva:juoda medžiaga:plastikas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Gruntas Mašina, Gruntas Krepšiai ir Roll, Bagažo Saugykla, Pjovimo Juosta, ir Rankinį Dulkių Gruntas už Sandariai Maisto produktų Laikymo ir Sous

€813.68 - €1 056.73
( išlaikyti maistą šviežią ilgiau: vs2150 vakuuminio sandarinimo sistema išlaiko maistą šviežią iki 5 kartų ilgiau, lyginant su įprasta saugojimo būdai, ir padeda išvengti šaldiklio dega roll cutter & saugojimo juosta: šis dulkių gruntas funkcijų pastatytas-roll saugojimo ir pjovimo juostą, kad lengvai padaryti užsakymą dydžio maišai be žirklėmis, ir turi tiek 8 ir 11 colių krepšiai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

12Pcs Už Ecovacs Debot / T20 Pro / X1 OMNI / T10 Omni / Robotizuotas Dulkių siurblys Pusėje Teptuku Aksesuaras Atsargines Dalis

€8.43 - €10.82
( šoninis šepetys leidžia jūsų dulkių siurblys pasiekti giliau į kilimo ir daugiau kruopščiai išvalyti visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir gerai suderinta sena įranga. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas atlikti savo geriausią. priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra. norint pasiekti geriausią valymo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

100vnt Unscented Šerdelės, Aromaterapija Pagalvėlės Aromatinės Alyvos Pagalvėlės Elektros Difuzoriai kempinėlės Car & Kamuolys Žvakės Difuzoriai

€10.26 - €12.83
( pakankamai naudojimas: užtenka savo įprasto naudojimo ir pakeitimo; rekomenduojama pakeisti aromaterapija, pagrįstą naudojimo dažnumo vienas dydis: mūsų eterinis aliejus pagalvėlės priemonė 45 x 25 mm / 1.78 x 0.98 cm ir tinka daug drėkintuvus.laisvalaikis: jūs galite patalpinti mūsų eterinis aliejus pagalvėlės jūsų drėkintuvai, tai kvapus papildai padeda sukurti atpalaiduojantis masažas aplinkoje, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aukštos Kokybės Atvykimo Patvarus Šuo Pet Įrankis, Teptukas, skirtas Dyson Jaunikis Gyvūnų Alergijos Dulkių siurblys DC16 DC24 DC34 DC59 V6

€97.78 - €122.23
( tai jaunikis priemonė pašalina palaidų plaukų tiesiogiai iš savo šunį prieš tai mesti aplink namus.surinkti plaukai yra tada čiulpti tiesiai į vakuumą.netvarka nemokamai dulkių-padeda šuns viliojimas .siurbimo yra padalinta per gyvūnėliais . skirtingų šunų veislių, reikalauja skirtingų šerių ilgis - ilgesnis šuns plaukų, ilgiau šerių ilgio.kai nenaudojamas, šeriai atsiimti saugaus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Dalys Yeedi Vac Max, Vac Stotis Robotas Dulkių Siurblys Priedai Pagrindinėje Pusėje Šepetys Hepa Filtrai Mop Medžiaga

€14.37 - €26.12
( dalys yeedi vac max, vac stotis robotas dulkių siurblys priedai pagrindinėje pusėje šepetys hepa filtrai mop medžiaga savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės, pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, patvaresni, šoninis šepetys leidžia jūsų dulkių siurblys pasiekti giliau į kilimo ir daugiau kruopščiai išvalyti filtras filtrai smulkių dulkių sumažinti dulkių, žiedadulkių )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2X QP2-4.7 PTC Relay 1 Pin Šaldytuvas Rėlę ir 6750C-0005P Šaldytuvas Perkrovos Saugiklis

€3.50 - €4.80
( suderinami modeliai: šaldytuvas perkrovos saugiklis gali užkirsti kelią kompresorius jūsų šaldytuvą nuo perkaitimo, gražus pakeisti dalį numerius, pavyzdžiui, ap4439459, 1357963, ah3529540, ea3529540, ps3529540, galite peržiūrėti produkto aprašymas sąrašą suderinamus modelius, prašome patikrinti modelį jūsų šaldytuve, prieš perkant užsakymo teisingą suderinama dalis.ptc relės: ptc paleidimo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Namų ūkio Stendas Maišytuvas Dulkių Dangtelį Saugojimo Krepšys Kitchenaid Maišytuvas Virtuvės Organizatorius Dalykėlių Maišytuvas Apima B

€10.93 - €18.84
( 1,puikios kokybės medžiaga: pagaminti iš poliesterio ir interjeras yra su pamušalu, ši danga yra tvirta ir patvari, lengva valyti ir skalbti mašinoje. 2,išskirtinis dizainas: yra patogi rankena viršuje yra lengva pašalinti.tai apima funkcijas su 1 didelė priekinė kišenė ir 2 šoninės kišenės suteikia daug saugojimo vietos išlaikyti dalykų, tokių kaip beater priedus ir receptų knygelių gerai organizuotas. 3,baudos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Naujos Li-ion Baterijos Pakeitimo Xiaomi Mijia Mop 2 Pro Robotas Dulkių siurblys Atsarginės Dalys Įkrovimo Baterijos Priedai

€28.94 - €41.34
( naujos li-ion baterijos pakeitimo xiaomi mijia mop 2 pro robotas dulkių siurblys atsarginės dalys įkrovimo baterijos priedai pagrindinės savybės 1. robotas dulkių siurblys dalys 2. ličio baterijos 3. compaitble už xiaomi mijia mop 2 pro 4. spalva: oranžinė pastaba:prašome, pasirinkite priedai pagal modelį, bet abejonių, prašome kreiptis bet kuriuo metu, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pakeitimo Filtras,su HEPA Filtras Miega Lauko Sporto namų ruošos darbus, dėl Nobico J003 J006 J008 J009 Oro Valytuvas

€3.84 - €6.97
( veiksmingai filtras dulkių ir dalelių palikti jus švaraus oro pakeisti filtrai j800c oro valytuvas lengva įdiegti 100% brand new ir aukštos kokybės prekės pavadinimas: filtro pakeitimas naudojimas: j800c oro valytuvas spalva:juoda+balta medžiaga:plastikinės pakuotės turinys: 1x oro valymo filtras tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.pastaba: šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Maišytuvo Indą Taurės Plastiko Kombaino Indą su Dangčiu už Vitamix 32OZ

€29.67 - €38.04
( savybės: pagamintas iš aukštos kokybės plastiko ir nerūdijančio plieno medžiagos su puikia kietumas, nėra lengva sugadinti, patvarus ir gali tarnauti ilgai jus . grūdinto nerūdijančio plieno ašmenys užtikrina sklandų maišymo, ašmenys mala visa grūdus į miltus, mišiniai tešlą, imituoja minkymo procesą, ir lengvai paruošia tešlą kepimui. už vitamix 32oz.ne vitamix ascent )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

CO2 Greitai Adapteris Mėlyna Modernizuotos Sodos Vandens Maker "Suderinama Su" DUO "/Terra/Art", Skirta Jungtis Universali CO2 Cilindras

€13.34 - €16.89
( sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.geriausi linkėjimai! co2 greitai adapteris mėlyna modernizuotos sodos vandens barboterio yra adapteris kad gali prisijungti sodos vandens mašina )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Maišytuvo Dulkių Dangtelis Stovi Maišytuvas, Kavos virimo aparatas Aparatas Padengti Dulkių Įrodymas, Dėmėms Atsparus Maišytuvo Dangtelis Namų Virtuvė

€7.89 - €14.61
( norėdami apsaugo jūsų prietaisą nuo dulkių, pirštų atspaudai, žala, arba išsiliejimo, išlaikyti savo prietaisai loing švarus ir nesuteptas.tinka dauguma standartinių maišytuvas ir kavos virimo aparatas aparatų.jokių ilgų valymo proceso reikia.jei dangtis tampa nešvarūs, arba tamsintas, mesti jį į skalbimo mašiną atnaujinti su kitais jūsų virtuvės arba namų tekstilė ir būgniniai sausas mažai.pavadinimas: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pagrindinis Šepetys Krašto Teptuku Filtruoti Audiniai Pakeisti Tefal "internet Explorer" Serie 20 RG6825 RG6871 RG6875 Robotų Dulkių siurblys

€8.85 - €11.96
( pagrindinis šepetys krašto teptuku filtruoti audiniai pakeisti tefal internet explorer serie 20 rg6825 rg6871 rg6875 robotų dulkių siurblys 1. visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir labai suderinta su įranga. 2. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas ne piko efektyvumą.priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra.taip pat sumažina )