0

Meniu

Suderinama Mi Robotas Dulkių Mop Pro P Valymo Robotas STYJ02YM,Pagrindinėje Pusėje Šepetys Hepa Filtras Mop Medžiaga

Parduotuvė: Namų Apyvokos Dalys
Suderinama Mi Robotas Dulkių Mop Pro P Valymo Robotas STYJ02YM,Pagrindinėje Pusėje Šepetys Hepa Filtras Mop Medžiaga

Suderinama Mi Robotas Dulkių Mop Pro P Valymo Robotas STYJ02YM,Pagrindinėje Pusėje Šepetys Hepa Filtras Mop Medžiaga

( 0 Atsiliepimai )
€18.13 - €27.46
Kategorijos: Namų Apyvokos Dalys
Prekės kodas: a272450

Produkto informacija

Dažnai pakeiskite filtro padėti, patalpų oro daugiau .Šoninis Šepetys:it nebraižo grindų ir baldų unikalaus dizaino, lengva rinkti plaukų medžiaga, patvarus naudoti.Filtras padeda sumažinti namų kvapų.Išlaikyti savo namų švarus pakeisti filtrai dažnai - kartą per mėnesį ar du, priklausomai nuo jūsų pageidavimą.Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje Medžiaga: plastikinės Pakuotės Turinys: 2 x ritininiai šepečiai 2 x šoniniai šepetėliai 4 x filtrai 6 x mop audiniu Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.Pastaba: Šviesos ir skirtingų ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Už ABIR X5 X6 X8 Genio "Navi" N600 Robotų Dulkių siurblys Priedai 3-Rankos Šoninis Šepetys Hepa Filtras

€12.05 - €19.12
( 1. švarūs šepečiai išlaikyti savo namų robotas geriausius rezultatus. 2. šalutinis šepečiai yra lengvai nuimti ir kaip normaliai. 3. filtrai išlaikyti plovimo efektyvumo robotas, o mažinti, kad į jas nepatektų dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų į oro kvėpuoti. 4. norėdami gauti geriausius rezultatus, filtrai turėtų būti keičiami kas 2-3 mėnesius. 5. dulkių )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Robotizuotas Dulkių siurblys atsarginės Dalys, Priedai, Rinkinys, Skirtas " Ecovacs DEEBOT OZMO T8 T8aivi

€16.51 - €25.01
( robotizuotas dulkių siurblys atsarginės dalys, priedai, rinkinys, skirtas ecovacs deebot ozmo t8 t8aivi 1. visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir labai suderinta su originalios įrangos. 2. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas ne piko efektyvumą.priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra.taip pat sumažina infiltracija dulkių, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pramoninis Dulkių siurblys, Apvalus Šepetys ir Plokščias Antgalis Nustato Vidinio 44mm Patvarus Pramoninis Dulkių siurblys Priedai

€6.99 - €13.71
( vakuuminis dalis tipas: šepečiai už pramoninis dulkių siurblys, lengva valyti kampe, modelio numeris: 44mm antgalis tipas: dulkių siurblio dalių spalva:juoda medžiaga: abs dydis:vidinis skersmuo 44mm pakuotės turinys: 1 x plokščią įsiurbimo 1 x apvalus šepetys tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.pastaba: šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Hepa Filtras Pusėje Teptuku Pirminio Filtro Ekranas "Ilife" V3 V3S V5 V5S Robotas Dulkių siurblys

€4.87 - €6.76
( hepa filtras pusėje teptuku pirminio filtro ekranas ilife v3 v3s v5 v5s robotas dulkių siurblys visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir labai suderinta su originalios įrangos. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas ne piko efektyvumą.priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra.taip pat sumažina dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

5X HEPA Filtras JIMMY JV85 JV85 Pro H9 Pro A6/A7/A8 Dulkių siurblių Priedai Filtrų Elementai

€15.18 - €18.97
( paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą. 100% originalus ir nemokamai po pardavimo garantija. pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus naudoti pakeisti filtrą reguliariai, taip pat pagerinti valymo efektyvumą ir siurbimo jūsų dulkių siurblys. paprasta išimti ir pakeisti, kaip dalis einamosios techninės priežiūros, labai rungtynių su įranga gražus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2X Power purškimo Antgalis Karcher SC1 SC2 SC3 SC4 SC5 Garo Dulkių siurblių Priedai Galingas Purkštukų Valymo Šepetys Galvutė

€25.03 - €37.36
( 2x power purškimo antgalis karcher sc1 sc2 sc3 sc4 sc5 garo dulkių siurblių priedai galingas purkštukų valymo šepetys galvutė pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas naudoti naudojant apvalų šepetį, jūs galite valyti didelius paviršius greičiau.užsispyręs purvo gali būti pašalintas iš žymiai didesnis plotas, tuo pat metu, kaip su mažesniais šepečiai. puikus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

8 VNT Hepa Filtras Xiaomi Roborock T7S/T8plus/G10/G10S/S8 Pro Ultra /S8+/S8 Robotas Dulkių siurblys atsarginės Dalys

€6.90 - €8.73
( sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.geriausi linkėjimai! [hepa filtras] hepa filtras yra pagaminti iš didelio stiprio aplinkai draugiškas medžiagas, kurios gali blokuoti daugumos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Voleliu, Teptuku Pakeitimo Voleliu, Teptuku Už Ecovacs Deebot OZMO 920/950 / T5 / T8 /T8 AIVI / N7 N8 Pro T9 / T9MAX / T9 Galios Modelis

€20.09 - €33.49
( voleliu, teptuku pakeitimo voleliu, teptuku už ecovacs deebot ozmo 920/950 / t5 / t8 /t8 aivi / n7 n8 pro t9 / t9max / t9 galios modelis suderinamas su deebot ozmo 920/950 / t5 / t8 / t8 aivi / n7 n8 n8 pro t9 / t9max / t9 galia robotų dulkių ir mop jokių surinkimo reikalingas rekomenduojama pakeisti atsarginių dalių kiekvieną 2 iki 3 mėnesių, priklausomai nuo naudojimo dažnumo laikyti mašina )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

21PCS už ECOVACS DEEBOT OZMO T8 T9 N8Pro AIVI Robotas Dulkių siurblys Dulkių Maišas Filtras Vienkartiniai Mop Medžiaga Priedai

€19.79 - €39.57
( visiškai nauji, aukštos kokybės, gerai padaryta ir patvarus.švarūs šepečiai išlaikyti savo namų robotas ir jo geriausias.kaip kasdienė priežiūra, reikmenys, lengva išardyti ir pakeisti.filtras saugo robotas švarios ir sumažina prasiskverbti dulkėms, žiedadulkės ir kiti alergenai į orą, kuriuo kvėpuojate.norint pasiekti geriausią valymo ir filtravimo efektą, filtras turėtų būti keičiami kas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pagrindinėje Pusėje Šepetys Hepa Filtras Pv Pad Pakeitimo Atsarginės Dalys, Priedai Venga VG RVC 3000 Robotas Dulkių siurblys

€16.07 - €19.60
( visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir gerai suderinamas su įranga. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas ne piko efektyvumą.priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra.taip pat sumažina infiltracija dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų į orą, kuriuo kvėpuojate. norint pasiekti geriausią valymo ir filtravimo efektą, valymo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Drobė dulkių maišeliai Praktinių elektrinių Įrankių Dalys, Vakuuminiai Maišeliai Dulkių Filtro Krepšys Nt20 Pakeisti

€4.53 - €8.55
( aprašymas: medžiaga-dulkių siurblys dulkių maišeliai yra pagaminti iš aukštos kokybės drobė, kurioje yra patvarus. praktiška: tai filtro maišelis yra puikus mažas daleles ore, tokios kaip dulkės, žiedadulkės ir gyvūnų pleiskanos, išlaikyti oras švarus kasdien naudoti: dulkių siurblio šiukšlių maišelį yra puikus aksesuaras jūsų patogus kasdieniame gyvenime. taikoma: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Už Ecovacs Deebot Ozmo T8 Aivi T8 Max T9 Max Valymo Dulkių siurblys Plaunamas Pv Pad Mop Audinio Skiautė (25PCS)

€17.28
( 1. išskirtinį ir labai suderinta su sena įranga. 2. super absorbentas, didelės trinties, nuvalykite švarus, lengvai valomas ir pakartotinai naudoti. 3. į apliejimo medžiaga turi gerą minkštumą.tuo pačiu metu, valymo priemonės, purvo, taip pat gali apsaugoti grindis nuo nulio. 4. rekomenduojama pakeisti atsarginių dalių kas 2-3 mėnesius pagal naudojimo dažnumą, siekiant išlaikyti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Vienkartiniai Mop Medžiaga Atsarginės Dalys Xiaomi Lydsto R1 Dulkių Siurblių Priedai Namų Dulkes

€19.36 - €30.25
( paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą. 100% originalus ir nemokamai po pardavimo garantija.subtilus ir prabangus, labai rungtynių įranga. į mop medžiaga turi gerą švelnumas, o valymo purvo, ji taip pat apsaugo grindų nebūtų subraižyti. stiprios vandens absorbcija, lengviau valomas ir daugkartinio naudojimo į mop medžiaga yra tvirtas ir ilgalaikis valymo galia, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2VNT Filtro keitimas Reikmenys Dyson V8 DĖMESIO Čiužinys Dulkių siurblys Priekiniai Filtro ir Galinis Filtras Namų Valymo

€7.85 - €11.54
( suderinama modelis: šių belaidžius filtro keitimas skirta dyson v8 dėmesio čiužinys dulkių siurblys.po filtras yra prieinamas tik dyson v7 ir v8 vakuumas, kurie netelpa į kitų serijų dulkių modelis aukštos kokybės: tai v8 dėmesio čiužinys, filtras, dyson yra pagaminti iš didelio stiprio žalios spalvos medžiagos, kurios gali pagerinti dulkių siurblys ir sukurti švarią ir patogią gyvenamąją )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Rancilio Silvia (v1/v2) & Gaggia Classic konversijos Garo Lazdelė Vamzdžio Alkūnė Gumos

€167.95 - €207.34
( pakeitimo garo vamzdelis / garo lazdelė už rancilio silvia, ir su pakeitimais ekonomiškai atnaujinti gaggia classic (ne 2015-2018) espresso mašinos. 180mm sukūrė lazdelės ilgis. 6mm skersmens lazdelė su anti scorch gumos, arkos. 1/4 colių nerūdijančio plieno montavimo garo bakstelėkite. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

BAMDA Vėdinamoje Rankos Įtvaras Alkūnės Sąnario kaulų Lūžių Fiksavimo Petnešomis Korekcija Mokymo Ir Reabilitacijos Įranga

€13.62
( pavadinimas: įtvaras, kai rankos yra fiksuotas naudojimas: reabilitacijos ir fiksavimo rankos sužalojimai, korekcija smegenų problemas fleksija, spazmas, sustingimas ir lenkimo alkūnės sąnario sukelia formos ir kt. pastaba: paprastai, nešioti apie 20-40 minučių kiekvieną kartą, jį galima dėvėti keletą kartų per dieną. dydis: m / l / s medžiaga: kvėpuojantis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Priedų Rinkinys, Skirtas Roborock Q Revo / P10 Robtic Dulkių Siurblys Pakeitimo Atsarginės Dalys Pagrindinėje Pusėje Šepetys Mop Medžiaga

€32.05 - €47.83
( sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.geriausi linkėjimai! visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir gerai suderinta sena įranga. švarus priedai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Plissé Skrudintuvas iš Termoplastinės Dervos, Balta. JAV Kištuką. 850W

€810.12 - €1 052.11
( skrudintuvas sudaro baltas korpusas pagamintas iš plastiko ir vidiniai komponentai pagaminti iš nerūdijančio plieno. : 12 x 8 )